من کارمندم ساعت ۶ و رب بیدار میشم آماده میشم میرم برای کار تا ۳ و در حالی که اضافه کاری نباشم سه و نیم خونه ام، ناهار بخورم میشه چهارو نیم اینا، بعدش خسته ام میخوام یه ساعت بخوابم ولی میشه تا ساعت هفت و میم هشت که میرم باشگاه، در حالی که این وسط یسری کارا دارم باید انجام بشه و وقت نمیکنم و بهترین تایم همون موقس.. چکار کنم؟ چجوری یه ساعت نیم ساعت بیشتر نخوایم، گوشیم زنگ میخوره رد میدم باز میخوابم، در موارد خاص که کار ضروری داشتم فقط بیدار شدم در موارد دبگه چون میدونم کار ضروری نیس میخوابم ولی خب بده درکل هم وقتم میره هم کسل میشم… شبم فرقی نمیکنه دیر بخوابم یا زود.. کلا بعد از کار میام خونه میخابم… راهنمایی ندارید بکنید لطفا ؟
زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق
بعد کار اگه میشه نخاب و یکم استراحت کن و برو باشگاه و ساعت ۷یا ۸ خونه باش و ب کارات برس.شبم زود بخاب ...
باشگاه سانس خصوصی ام ساعت هفت و چهل الی هشت میرم، تا برمیگردم شده حدود ده و بعدشم که غذا و این کارا… کلا نمیدونم اون تابم بین کار و باشگاه رو چکار کنم یک ساعت نهایتا بیشتر نخوایم، بسه دیگه اصلا یک ساعت، ولی چنانی خوابالود میشم دیگه هرچی برنامه ریزی میکنم برا اون تایم از کفم میره
زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق
با این همه کار و زندگی خسته گیتون زیاده باشگاه رو هفته ای یکبارش کنید...
من کارم نشسته اس، سبک زندگیمم انچنان سالم نیست از جهت فعالیت ، اضافه وزن هم دارم و این کار برام بدترین کاره، الان اخه بحث باشگاه نیس چیزی که خستم میکنه کارمه، الان دو هفتس همش تا ساعت ۷ شب یسره اضافه کاریم دیگه باسن و کمر نمونده برام.. خوابمم گرفته ، تازه از امروز تضاد شدم ازین وضعیت و میوفتم تو دور عصر زیاد خوابیدن و عقب انداختن کارام
بعد ناهار تا قبل ۶کاراتو بکن بعد بخواب تا همون هفت و نیم گوشیتم بزار الارم بده بیدار شی
اینم فکر خوبیه چون بخاطر باشگاه قطعا بیدار میشم ولی میدونی بعد از کار که میام خستم، نه میتونم مستقیم برم سراغ کار، نه میتونم بیکار باشم چون خوابم میبره،