2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله من میشناسم یکی از دوستای نزدیک خانوادگیمون بودن ۳۵ سالشون بود کنکور دادن دندان پزشکی سراسری قبول شدن 

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹
سلام عزیزم میشه توضیح بدین چند سالتونه چه رشته ای خوندین

من ۱۴ سالگی دیپلم کاردانشم گرفتم چون جهشی درس میخوندم ۱۵ سالگی ازدواج کردم الان تقریبا دوسال دارم دوازده تجربی میخونم که اخرین امتحاناتم مونده

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
بله من میشناسم یکی از دوستای نزدیک خانوادگیمون بودن ۳۵ سالشون بود کنکور دادن دندان پزشکی سراسری قبول ...

باریکلا...منم عاشق ادامه تحصیلم اما نمیدونم از کجا شروع کنم عاشق پزشکیم

سلام عزیزم میشه توضیح بدین چند سالتونه چه رشته ای خوندین

الان ۲۵ سالمه خیلی دوس دارم اتاق عمل بخونم و تازه بچهامم کوچیکن شیر یه شیرن ۳سال و ۲ سال 

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
الان ۲۵ سالمه خیلی دوس دارم اتاق عمل بخونم و تازه بچهامم کوچیکن شیر یه شیرن ۳سال و ۲ سال 

افرین انشالله که موفق بشی..منم دیپلم فنی هستم.. بخوام تجربی بخونم باید برم بزرگسالان؟ چون گفتن میشه رفت آموزش پرورش یه سری درسارو پاس کرد بعد دیپلم تجربی گرفت

اگه سن بالا بدون سابقه کار کنکور دادید فقط حواستون باشه رنج سنی استخدامی تا ۳۵ هس بلکه کمتر ....

فکر میکنم برای پرستاری محدودیت سنی داره...دندون نداره

افرین انشالله که موفق بشی..منم دیپلم فنی هستم.. بخوام تجربی بخونم باید برم بزرگسالان؟ چون گفتن میشه ...

اوه پس راه درازی در پیش داری خدا بهت صبر ایوب بده