2777
2789
باریکلا...منم عاشق ادامه تحصیلم اما نمیدونم از کجا شروع کنم عاشق پزشکیم

کافیه بخوای شروع کنی 

با ی مشاور خوب حرف بزنین برنامه بریزه براتون ایشالله ب هدفتون برسین 

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹
اوه پس راه درازی در پیش داری خدا بهت صبر ایوب بده

چند تا درس نیست ۱۳ تا درس بنطر من اول برو درسهای سخت پاس کن تا این حس علاقگی باعث خستگی و فشار درسهای سخت نشه برات چون حجم درس های ریاضی و فیزیک زیاده

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

افرین انشالله که موفق بشی..منم دیپلم فنی هستم.. بخوام تجربی بخونم باید برم بزرگسالان؟ چون گفتن میشه ...

اول که رفتی زیاد امتحان برای پاس کردن بر ندار چون امتجانات نهایی و سخته همیشه یه تعداد معقول مثلا دو تا درس سخت با دوتا درس اسون بردار  

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
چند تا درس نیست ۱۳ تا درس بنطر من اول برو درسهای سخت پاس کن تا این حس علاقگی باعث خستگی و فشار درسها ...

ینی دوسال طول میکشه؟ شما چرا اموزش پرورش نرفتی ..من تحقیق کردم رفتم گفتن چند تا درس رو فقط باید بخونی امتحان بدی سخت نمیگیرن از مدرسه رفتن راهش آسون تره

کافیه بخوای شروع کنی  با ی مشاور خوب حرف بزنین برنامه بریزه براتون ایشالله ب هدفتون برسین  ...

عزیزم شما کدوم شهر هستی..مشاور خوب سراغ داری راهنماییم کنه؟

ینی دوسال طول میکشه؟ شما چرا اموزش پرورش نرفتی ..من تحقیق کردم رفتم گفتن چند تا درس رو فقط باید بخون ...

عزیزم کی گفته اموزش پرورش نرفتم رفتم بهم گفتن فقط حق داری بری فلان مدرسه ای که ما میگیم رفتم اموزش پرورش بهم گفتن چون نظام قدیمی باید این درسها رو پاس کنی ۱۳ تا 

استارتر عزیز سلام.خیلی تصمیم خوبی گرفتی امیدوارم موفق باشی.من هم ۳۷ سالمه.لیسانسم.خیلی دلم میخواد فوق بخونم ولی یه بچه دارم و دوست دارم دومی رو بیارم که هنوز نشده.اگه دومی رو بیارم شاید ۴۰ سالگی بتونم بخونم برای فوق.یعنی میشه؟فکر میکنم اون موقع دیگه خیلی پیر شدم برای درس

استارتر عزیز سلام.خیلی تصمیم خوبی گرفتی امیدوارم موفق باشی.من هم ۳۷ سالمه.لیسانسم.خیلی دلم میخواد فو ...

ای جان حتمااا موفق میشی منم دوتا بچه دارم خودمم ۳۱ سالمه... همسرم خیلی تشویقم میکنه بچه هامم بزرگن عزممو جزم کردم شروع کنم اما موندم از کجا و چجوری

عزیزم کی گفته اموزش پرورش نرفتم رفتم بهم گفتن فقط حق داری بری فلان مدرسه ای که ما میگیم رفتم اموزش پ ...

موفق باشی عزیزم دعا کن منم بتونم به آرزوهام برسم...امیدوارم شما هم به آرزوهات برسی

ای جان حتمااا موفق میشی منم دوتا بچه دارم خودمم ۳۱ سالمه... همسرم خیلی تشویقم میکنه بچه هامم بزرگن ع ...

خوب شما خیلی از من جوون تری و بچه هات هم بزرگن.من هم سنم بالاتره هم بچه م کوچیکه ۶ سالشه

خوب شما خیلی از من جوون تری و بچه هات هم بزرگن.من هم سنم بالاتره هم بچه م کوچیکه ۶ سالشه

بجاش من راه دراز تری در پیش دارم و تا به آرزوهام برسم ۴۰ میشم اما به این فکر میکنم یک پزشک ۴۰ ساله بشم...من که بالاخره به چهل سالگی‌میرسم

عزیزم شما کدوم شهر هستی..مشاور خوب سراغ داری راهنماییم کنه؟

من ارومیه هستم

مشاور اون آقا رو میپرسم اسمش رو براتون میگم..

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹