2777
2789
عنوان

معجزه کنکور

4803 بازدید | 105 پست

سلاممم

منو رایحه صدام کنین

پشت کنکور تجربی هستم 

و فقط سی و خورده روز تا لحظات ملکوتی کنکور باقی مونده و من دارم با تنبلی گنددددد میزنمممم

اما میخوام تغییر بدم این وضع و از همین امروز شروع کردم برای کنکور سفت و سخت خوندن

مهم نیست کم مونده

مهم نیست عقبم

فقط این مهمه که به خودم ایمان دارم

ما همونای هستیم که شب امتحان تازه شروع به خوندن میکردیم و نمرمون درحد کسی میشد که سه روز خونده،دلیلش این بود که از همون فرصت کوتاه بهترین استفاده‌ رو کرده بودیم و جاهای مهم و وقت گذاشتیم

خب رفیق الانم شب کنکوره

هرکی پایست که این مدت بترکونیم اعلام حضور کنه هرشب که قراره تا کنکور مطلب بزارم و گزارش بدم

اگه هم کنکوری نیسین می‌شه بهم حرفاي انگیزشی بزنید هرشب و این مدت و کنار هم باشیم؟ :))))

پ.ن:مخاطب تمام حرفام خودمم اما توهم میتونی به خودت بگیری رفیق:)

پ.ن۲:تازه وارد سایت شدم و زیادم سردرنمیارم  خودتون دوستای کنکوریتونو بیارین اینجا تا شروع کنیم

در وَهم یک‌دانه هزار جنگل است...^^

منم مثل تو ام خیلی وقته درس نمیخونم سر شدم انگار نمیدونم چه مرگمه سال چهارمه کنکور تجربی میخوام بدم امسالم کلی هزینه برام کرده مامانم

قابل توجه کاراگاه های مچ گیر نی نی سایت😈کاربری دست چند نفره! 😈😈 قدیمی هستیم😈 تورو خدا اگه مخالف منی یا ریپ نزن یا مودبانه بگو دیگه نمیخوام تعلیق بشم🤬

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

موفق باشی

هر شب میام بهت انگیزه میدم☺

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
منم مثل تو ام خیلی وقته درس نمیخونم سر شدم انگار نمیدونم چه مرگمه سال چهارمه کنکور تجربی میخوام بدم ...

عزیزم بیشتریا همین شدیم اما عب نداره،بیا و بخاطر هرینه های مامانت اونم تو این گرونی همه خودتو بزار،باشه؟؟

تو میتونی

وقتی اینقد شجاع بودی که چهار ساله تحمل کردی این وضعیت و بهش میرسی

عزیزم بیشتریا همین شدیم اما عب نداره،بیا و بخاطر هرینه های مامانت اونم تو این گرونی همه خودتو ...

خیلی حالم بده خیلی زیاد    منم پزشکی میخواستم

قابل توجه کاراگاه های مچ گیر نی نی سایت😈کاربری دست چند نفره! 😈😈 قدیمی هستیم😈 تورو خدا اگه مخالف منی یا ریپ نزن یا مودبانه بگو دیگه نمیخوام تعلیق بشم🤬
مرررررسی،چیقده خوشالم کردی:))

من کنکوری نیستم ولی آزمون مهمی در پیش دارم برا خودمم خیلی خوب میشه منم وقت کمی دارم🙃

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
خیلی حالم بده خیلی زیاد     منم پزشکی میخواستم

حالت چرا بد باشه؟تا کنکور نزديک ۸۱۶ ساعت مونده کمه؟میتونی عمومی هارو جمع کنی و يه پایه یا حتی دو پایه رو عالی برسونی 

تازه ظرفیت پزشکی امسال بیشتر شده ایناهاش نشون برات

من کنکوری نیستم ولی آزمون مهمی در پیش دارم برا خودمم خیلی خوب میشه منم وقت کمی دارم🙃

موفق باشی عزیزم پس توهم هرشب بیا تو تاپیک و بهم گزارش بده اگه موافقی