2777
2789
عنوان

معجزه کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 4811 بازدید | 105 پست
دختر تو میتونی تو خیلی زرنگ هستی زود ورق رو برمیگردونی الان عرق نریزی باید فردا اشک بریزی 

مرسیی  فرمانده رو بغل کنی الهیی(سلام فرمانده رو گوش کرده باشی میفهمی)

در وَهم یک‌دانه هزار جنگل است...^^

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تورو قران برای منم  دعا کنید

من امسال قبول نشم مردمممم

خیلی حالم بده خستممممم دارم جون میکنم 

انگار دارم تو اب غرقمیشم و هیشکی نیست ک نجاتم بده و دارم دست و پا میزنم

خدایا نجاتم بده منو ازین امتحان سختت نجاتم بده

منو با خوبیات امتحان کن خستمم خستم خستم خستم خستم خستم خستممممممممممممممم      

عمر:زندگی اون لحظاتی نیست که نفس میکشیم دفنه! زندگی لحظاتیه که نفسمون بند میاد!/عمر:چرا نمیری؟ دفنه: چون نمیتونم! تو چرا نمیگی برو؟ عمر: چون نمیتونم! / دفنه: متوجه هستین؟زندگی پراز جداییه! بارها تصمیم میگیرین ... به جایی میرسین ... میگین خیلی خب راهه من اینه ... بعدش باز راه ها تقسیم میشه ... بارها و بارها و بارها مجبور میشین تصمیم بگیرین ... در آخر همه این تصمیمات از ما ... مامیسازه! بازم گاهی برمیگردم و با تعجب به انتخابهای خودم نگاه میکنم ... گاهی منه  اون موقع منه الان رو متعجب میکنه ولی خب زندگی با انتظار از ما برای گرفتنه تصمیماته تازه ادامه داره ... هرچی باشه مجبوریم راه بریم و نباید فراموش کرد که این راه هارو یه بار میریم و تمرین و شانس دومی نداره ... هرگز نمیدونیم که پشت در چه سورپرایزها و چه معجزه هایی منتظر ماست / این داستان ادامه داره ...
چه قشنگ بود چه انگیزه ای گرفتم ممنون واقعا

خواهش میکنم .

اینم یادتون باشه

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
منم پایه اممممم دوازدهمم تجربی میمیرم واسه پرستاری هر شب گزارش میدم همینجا اگه بیان بقیه💚 راستی ...

من پارسال رتبه م رسید به آزاد نرفتم ۱۲۰۰۰ هزار بودم منم میمردم برا پرستاری اما بابام خوشش نمیومد

تورو قران برای منم  دعا کنید من امسال قبول نشم مردمممم خیلی حالم بده خستممممم دارم جون میکنم& ...

همین که از دیشب یکی بهم میگفت بیام اینجا و با بچه های اینجا شروع کنم بی دلیل نیس،نشونه نیس برات؟اینکه شروع کنی و بری سمتش؟تا کی فقط ناله کنیم؟

مرسیی   فرمانده رو بغل کنی الهیی(سلام فرمانده رو گوش کرده باشی میفهمی)

وای آرزومه فرمانده رو بغل کنم تو امضام از قبل گفتم می‌خوام ایشون رو بغل کنم.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
وای آرزومه فرمانده رو بغل کنم تو امضام از قبل گفتم می‌خوام ایشون رو بغل کنم.

امضاتو دیدم گفتم، همین که دل این کنکوری های بدبخت اینجارو شاد کردی انگار بغلش کردی  

همین که از دیشب یکی بهم میگفت بیام اینجا و با بچه های اینجا شروع کنم بی دلیل نیس،نشونه نیس برات؟اینک ...

اخه تا حدی ک میتونم تلاش میکنم و ...

ولی نمیدونم اونقدی بوده ک چیزی ک میخوام بهش برسم یا نه

عمر:زندگی اون لحظاتی نیست که نفس میکشیم دفنه! زندگی لحظاتیه که نفسمون بند میاد!/عمر:چرا نمیری؟ دفنه: چون نمیتونم! تو چرا نمیگی برو؟ عمر: چون نمیتونم! / دفنه: متوجه هستین؟زندگی پراز جداییه! بارها تصمیم میگیرین ... به جایی میرسین ... میگین خیلی خب راهه من اینه ... بعدش باز راه ها تقسیم میشه ... بارها و بارها و بارها مجبور میشین تصمیم بگیرین ... در آخر همه این تصمیمات از ما ... مامیسازه! بازم گاهی برمیگردم و با تعجب به انتخابهای خودم نگاه میکنم ... گاهی منه  اون موقع منه الان رو متعجب میکنه ولی خب زندگی با انتظار از ما برای گرفتنه تصمیماته تازه ادامه داره ... هرچی باشه مجبوریم راه بریم و نباید فراموش کرد که این راه هارو یه بار میریم و تمرین و شانس دومی نداره ... هرگز نمیدونیم که پشت در چه سورپرایزها و چه معجزه هایی منتظر ماست / این داستان ادامه داره ...