2777
2789

کی

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرم اومده تا تونست بهم زد چون جاریم بچه اورده برو پیشش ما چن ماه قهریم مقصر اون بود چن بار دیگم بخاطر کتکای شوهرش با اینک بی گناه بودم من رفتم دوستی میگه هرییی برو بیرون

برو پزشک قانونی پدرشو درارررر😑😶😶😶 مرتیکع عوضی اشغال

ردی ازش نمونده با لگد بهم زد انتظار داره من همیشع غرورمو بشکنم اونا اذیتم کنن من برم بابا ده بار من رفتم دیگ خسته شدم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز