2821
2789
عنوان

عشق یعنی چی؟؟!

375 بازدید | 26 پست

سلام من عضو جدیدم(: 

من مدتی هست که در این باره فکر کردم زمانی که فکر کردم معنی عشق و فهمیدم و درک کردم احساس کردم اشتباه کردم چون یه چیزایی رو خوندم مثلا عشق خطرناکه یا آدم بعضی وقت ها خیلی ناراحت میشه و زجر میکشه اینا درسته؟؟؟! من تصور میکردم عشق حسیه که خوشحالی با خودش به همراه داره نه دردسر البته خودم تجربش نکردم میخوام با تجربیات شما بهتر درکش کنم که یه وقت اگه یه چیزی شد عاقلانه تصمیم بگیرم😃

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عشق مشق همش قبل  ازدواجه . بعد ازدواج مردا از این رو به اون رو میشن. اینو دارم  منی میگم که ۴ سال برا رسیدن به هم دیگه تلاش کردیم. ولی تهش چی ؟  سه ماه از عقدمون گذشته خب ؟  من الان سه روزه مریضم نه یه زنگ زده حالمو بپرسه نه اومده بهم سر بزنه‌‌. تازه میگه الکی خودتو زدی به مریضی. کو اون ادم عاشق ؟  

عشق یعنی یه کسیو بیشتراز همه دوست داشته باشی  عشق عذاب داره درد سر داره ولی اون عذاب هاشم قشنگ ...

خیلی کلیشه ای شاید باشه ولی هربار که میبینیش قلبت یه جور دیگه میزنه تند تند دستو پاتو گم میکنی