2821
2789
عنوان

عشق یعنی چی؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 26 پست
عشق مشق همش قبل  ازدواجه . بعد ازدواج مردا از این رو به اون رو میشن. اینو دارم  منی میگم ک ...

وای از نظر من یکم تلخه مخصوصا برای منی که خیلی زود رنجم و زود پژمرده میشم🥺

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عشق یعنی اگه بپرسه چقد دوسم داری نتونی توصیفش کنی ک چقده 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
وای از نظر من یکم تلخه مخصوصا برای منی که خیلی زود رنجم و زود پژمرده میشم🥺

منم مث توام ولی حقیقته . طرف من مردیه که فک میکردم دنیا رو برام بهشت میکنه. الان از این رو به اون رو شده اکثرا هم همینن بعد ازدواج عوض میشن خیلی دقت کن 

عشق یه چیزیه که یه دفعه بوجود نمیاد

اولش فک میکنی جدب یه چیزایی شدی

بعد بخودت میای میبینی دیوانه طرفی

وقتی میبنیش دلت میاد تو دهنت

به تته پته میافتی

دستات وتنت میلرزه

بعدش میشه عذاب 

عذاب شیرین

دلتنگی  بیقراری  هرجا میری فکر میکنی هنراهته

توذهنت باهاش میحرفی

قبل خواب توفکرشی

صبح پامیشی اولین ادمیه که میاد تو فکرت

و.....

ولی دردشیرینیه💔💔💔💔

اگه عاشق آدم اشتباهی بشی دردناکه و عذاب آور ولی اگه انتخابت درست باشه لذت بخشه و سرشار از آرامش🤗 و اینکه باید بلد باشی چجور از عشق مواظبت کن که بهش آسیب نرسه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

عشق بیشتر از غریزه آب می خورد و هر چه از غریزه سر زند بی ارزش است و دوست داشتن از روح طلوع می کند و تا هر جا که یک روح ارتفاع دارد ، دوست داشتن نیز هنگام با او اوج می گیرد.

عشق ، جنون است و جنون چیزی جز خرابی و پریشانی فهمیدن و اندیشیدن نیست . اما دوست داشتن ، در اوج معراجش ، از سر حد عقل فراتر می رود و فهمیدن و اندیشیدن را نیز از زمین می کند و با خود به قله بلند اشراق می برد .

این متنی که نوشتم یه قسمت کوتاهیی از نوشته ی دکتر شریعتیه