2777
2789

منم لایک کنید

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دور و اطراف کلی ادم با این رشته میشناسم هیچ کدوم نتونستن با رشته خودشون کار مناسب پیدا کنن،حتی یکی شون که خصوصی استخدام شد تعهد تغییر رشته داد و واقعا هم ایمنی خوند تا بمونه تو شغلش

به سختی کار پیدا میکنی،یکی رو میشناسم کارش مرابط هست اونم سرمایه داشت خودش کارگاه زد

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ولی من از اولین روزی که فارغ التحضیل شدم خصوصی و دولتی راحت کار گیرم اومد.  ، کلا کار جدای از رشته به عرضه بستگی داره، کافیه آگهی  استخدامی ها رو بخونی تا متوجه بشی چقدر درخواست زیادتره ( به نسبت بقیه مهندسی ها)