اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی
هیچی میخاستم ببینم کسی خبر داره توضیح بده من ماجرا و نمیدونم
اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی
خودت داری میگی شایعه اگه واقعیت باشه که هیچی اما اگه نباشه که قطعا نیست دلیلش جمع کردن گندکاری یکی ...
اره خب واقعیت که نداره😂
عمرااااا واقعیت داشته باشه
ولی من نمیدونم ماجرا اون کارمند چی بوده که گفته
بلینکم...😂
عکسه ام ادیته و مربوط به هوسوک و ته هست که تو این د سوپ تو ماشین بودن جنی ام موهاش رنگ هویجیه ...
اره خب اونا که شایعه بود و به همه ثابت شد
ولی اینکه کارمند هواپیما گفته من جتی و تهیونگ و دیدم
و sbs تایید کرده
من درد خیانت رو کشیدم.دو بیماری لاعلاج دارم.چند آزمون مهم برای مهاجرت.پدد مادرم پیر و مریضند و نمیتونم یه بار اضافی روی دوش اونا بشم.این سایت برای دردل منه.این ها رو برای اینکه کسی بهم ترحم کنه ننوشتم.فقط نوشتم اگر قصد دارید زخم زبان بزنید.طعنه بزنید.مسخره کنید یا تهمت بزنید بدونید دارید به چه کسی آسیب میزنید
امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم . فردا یک راز است نگرانش نیستم . .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم .و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ، فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .