2777
2789
عنوان

کیپاپر ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 80 پست
شایعه است  مثله اینکه اعضای یکی از گروه دخترانه ای که  هایب تازه دبیو کرده قلدری میکرده و ...

از هایب انتظار نمیره برای یه آیدل تازه وارد بیاد تهیونگ که جزو اصلی ترین کساییه که کشیدش بالا این کمپانیو و بالا هم نگه داشته درگیر شایعات کنه اونم هایبی که همه میدونن به نتیزنا پول میده که رازهای بنگتن رو فاش نکنن... /:

به هر حال من فکر میکنم اگه این موضوع شایعه است برای لاپوشونی یه چیزی قضیه اش فرای این حرفهاست

تهیونگ و جنی هردو از ارزشمندترین آیدل ها برای کمپانی هاشون هستن حالا میگیم وای جی که از همون اول ول معطل بوده ولی هایب فکر نکنم سیاستش این باشه...! 

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
از هایب انتظار نمیره برای یه آیدل تازه وارد بیاد تهیونگ که جزو اصلی ترین کساییه که کشیدش بالا این کم ...

خب اون گروهی که دبیو کرده هایب روش کلی سرمایه گزاری کرده و قطعا نمیخواد که ضرر بخوره

ی موضوع دیگه هم بود که الان یادم نمیاد ولی مثله اینکه تجاوز یه فرد معروف بود شاید برای اینم باشه

اره خب هایب سیاستشه 

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اون گروهی که دبیو کرده هایب روش کلی سرمایه گزاری کرده و قطعا نمیخواد که ضرر بخوره ی موضوع دیگه ه ...

برای من به شخصه خیلی عجیبه چون بی تی اس منبع اصلی درآمدشه و دست گذاشته از همه روی عضوی که بیشترین تعصب روشه...!

البته خب از این نظر که 5 سال دیگه قرارداد بی تی اس تموم میشه و باید میدون رو به تازه واردها بده قابل توجیه میاد کارش هرچند سیاستش خیلی کثیفه💔

راستی جی دی که خیلی جذابه من بخاطر اون رفتم با گروه بیگ بنگ آشنا شدم... از نظر لیاقت راستش به نظرم در یه سطحن چون بیگ بنگ توی خود کره خیلی معروفه حالا نسبت به اینترنشنال و بلک پینک برعکسه... تو اینترنشنال معروف تر از خود کره است به طور کلی... میشه گفت سر به سرن از نظر جذابیت و محبوبیت

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
برای من به شخصه خیلی عجیبه چون بی تی اس منبع اصلی درآمدشه و دست گذاشته از همه روی عضوی که بیشترین تع ...

هوم 

ولی واقعا به نظرم جی دراگون لیاقت نداشت

به محبوبیت و شهرت کاری ندارم

از نظره چهره میگم😐😂

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی

از نظر چهره که خوبه خدایی... 😑💔

از نظر چهره که خوبه خدایی... 😑💔

نمد به نظرم خوب نیست😐😂🚶‍♀️