2789
عنوان

درد زیر ناف

2449 بازدید | 35 پست

من شکممو ک منقبض میکنم دستمو میکشم از زیرشکم تا ناف،نزدیک نافم درد میگیره یطوری مثل تیر کشیدن،دلیلش چی میتونه باشه؟ روز ۳۰ سیکلم ربطی ب پریود داره؟علاعم پی ام اس دارم(سندروم پیش از قاعدگی)ممکنه از نفخی چیزی باشه؟دقیقا زیر نافم درد میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نامنظمه،ب عفونت شک دارم ممکنه عفونت داشت ولی ترشحات بی بو نداشت؟چون دیشب و یکمم امروز و هرزگاهی درد ...

از شروع پریودت تا شروع پریود بعدیت فواصل رو حساب کنی چقدره

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

نامنظمه،ب عفونت شک دارم ممکنه عفونت داشت ولی ترشحات بی بو نداشت؟چون دیشب و یکمم امروز و هرزگاهی درد ...

ترشحات بی بو نداشت منظورت چیه

ترشحاتت بی بو هست یا بودار

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اخه بعد واکسن دوتا سیکل طولاتی تر داشتم به ترتیب،۴۸،۴۴ و ۳۵ روزه،الان روز ۳۰ سیکلمم

موهای زائد مردانه مدل بالای لب بین سینه دور پستان شکم چانه داری یانه

شکم داری یانه

پوستت چرب و جوشدار داری یانع

بدون بو،الانک تقریبا ترشحاتی ندارم،دوره  تایم تخمک گذاری ترشحات شفاف و بی بو داشتم

خارش سوزش چی

اخه بعد واکسن دوتا سیکل طولاتی تر داشتم به ترتیب،۴۸،۴۴ و ۳۵ روزه،الان روز ۳۰ سیکلمم

این واکسن پریودهای خیلیارو بهم زده

بمن بگو آیا تاحالا قرص ازیترومایسین خوردی یانه

موهای زائد مردانه مدل بالای لب بین سینه دور پستان شکم چانه داری یانه شکم داری یانه پوستت چرب و جوش ...

موهای زاعد ک تقریبا مثل قبله،یکم زیر شکم دارم،پوستم چرب نیست و یکم جوش ریز سر سفید ریختم صورتم

این واکسن پریودهای خیلیارو بهم زده بمن بگو آیا تاحالا قرص ازیترومایسین خوردی یانه

ازیترومایسین که نه،ولی چند روز یکم میترونیدازول خوردم یادم میرفت کم خوردم