2777
2789
عنوان

درد زیر ناف

| مشاهده متن کامل بحث + 2451 بازدید | 35 پست
موهای زاعد ک تقریبا مثل قبله،یکم زیر شکم دارم،پوستم چرب نیست و یکم جوش ریز سر سفید ریختم صورتم

ببین برو متخصص زنان برات ازمایش خون و سونو رحم مینویسه 

یااحتمالا تنبلی تخمدان گرفتی یا مشکل تیرویید داری

واگ متاهل باشی ازت پاپ اسمیر میگیره ک ببینه زخم دهانه رحم یاعفونت داری یانه بهت دارو میده خوب میشی

برو توتایپیک همه چیز درمورد پریود و رحم مطالعش کن 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرتون احتال کدومش بیشتره؟خیلی میترسم

ن نترس درمان میشی عزیزم فقط از پیاده روی غافل نشو

ببین تا دکتر چکت نکنه ازمایش ندی هیچی بطور قطع مشخص نمیشه

اگرم تنبلی داشته باشی خیلی ضعیفه چون تازه علایم پیدا کردی بادارو و تغییر سبک زندگیت اوکی میشی استرس دشمن بزرگ رحم هست حتما ازاسترس دوری کن 

بازم تا ازمایش ندی نمیشه گف مشکل چیه

شاید فقط عفونت باشه و زخم دهانه رحم وبادارو خوب بشی 

چون زوده حتما برو دکتر فوری خوب میشی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بنظرت حجامت کنم خوبه؟؟رازیانه بخورم خوبه؟

ن گلم حجامت هم تامشخص نشه مشکلت چیه رفتنت الکیه چون باید معلوم بشه مشکلت چیه تعیین کنن کجاتو حجامت کنی

رازیانه نه 

چرا تایپیکمو نمیخونی بدونی چکار کنی توش توضیحاتو دادم

ن گلم حجامت هم تامشخص نشه مشکلت چیه رفتنت الکیه چون باید معلوم بشه مشکلت چیه تعیین کنن کجاتو حجامت ک ...

مرسی عزیز،فقط یسوال دیگه،من دیروز کلا تو مسیر بودم شرایط نداشتم دسشویی نرفتم ۷ ۸ ساعت اون حین ک دسشویی نرفتم خیلی بهم فشار اومد نفخ هم داشتم ،ممکنه این دردو اینا ازون باشه؟

مرسی عزیز،فقط یسوال دیگه،من دیروز کلا تو مسیر بودم شرایط نداشتم دسشویی نرفتم ۷ ۸ ساعت اون حین ک دسشو ...

وای اصلا ادرارتو نگه ندار بابا عفونت میگیری هم عفونت واژن هم عفونت معده

بمن نگفتی متاهلی یامجردی

وای اصلا ادرارتو نگه ندار بابا عفونت میگیری هم عفونت واژن هم عفونت معده بمن نگفتی متاهلی یامجردی

نامزد هستم خونه پدرمم هنوز،نمیتونستم اصلا برم دسشویی شرایطشو نداشتم ولی  ۷ ۸ ساعت ادرارمو نگهداشته بودم ممکنه از همون باشه؟چون تا امروز این مشگلو نداشتم فشار میاوردم عادی بود

مرسی عزیز،فقط یسوال دیگه،من دیروز کلا تو مسیر بودم شرایط نداشتم دسشویی نرفتم ۷ ۸ ساعت اون حین ک دسشو ...

ببین عزیزم شما باید از شروع پریود قبلیت ۲۸ روز بگذره پریود  بشی مجدد از اونجا که نظم پریودت بهم ریخته  باید بررسی بشه دلیلش چیه

هورمونات بهم ریخته عفونت داری تخمدانهاته یا تیروئید

نامزد هستم خونه پدرمم هنوز،نمیتونستم اصلا برم دسشویی شرایطشو نداشتم ولی  ۷ ۸ ساعت ادرارمو نگهدا ...

توپریودهات درد هم داری یانه قبلش یا حین قاعدگی یابعدش

ببین عزیزم شما باید از شروع پریود قبلیت ۲۸ روز بگذره پریود  بشی مجدد از اونجا که نظم پریودت بهم ...

اها اون بابت،نه من قبلن هم پریودم دقیق منظم نبود یکی دوروز جابجا میشد و پریودم سیکل عادیش۳۷ روزه بود

توپریودهات درد هم داری یانه قبلش یا حین قاعدگی یابعدش

تو پریودام درد دارم ولی کم،قبل پریودامم پی ام اس درد دارم،ینی زیرشکمم یکم بزرگتر میشه و نوک سینه هام حساس میشه و خلق و خوم عوض میشه و گاهیم درد کمرو اینا دارم

اها اون بابت،نه من قبلن هم پریودم دقیق منظم نبود یکی دوروز جابجا میشد و پریودم سیکل عادیش۳۷ روزه بود

۳۷ زیاده از۳۵ نباید بیشتر بشه

بااینحساب نه یا ده بار در سال پریود میشی درسته،

تو پریودام درد دارم ولی کم،قبل پریودامم پی ام اس درد دارم،ینی زیرشکمم یکم بزرگتر میشه و نوک سینه هام ...

چند روز اینحالتو داری