2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 64 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر میکنی مادرت نفهمیده  اون زنشه خیلی زود میفهمه بروش نمیاره  

نه خیلی بهش اعتماد داره مطمئنم که نمیدونه

بابا لایک نکنید دیگ پستامو ای بابا😫😕😑🥺
بابای منم دست و دلبازه مهربونه گرچه مریضه اینکارارو میکنه..مادرم الان فکرش اینه به جهنم ک چت میکنه ف ...

مشکل منم همینه مامانم همیشه از خود گذشتگی میکنه و دلش براش میسوزه میگم کاش حداقل اینطوری بسوزونتش اگه بفهمه

مشکل منم همینه مامانم همیشه از خود گذشتگی میکنه و دلش براش میسوزه میگم کاش حداقل اینطوری بسوزونتش اگ ...

تو بگو بهش خرج کن الان دوره زمونه ی بدی شده خرج نکنی یه جا دیگ خرج میکنن زنی ک خرج داره ارج داره..با مادرت باشگاه برید هر ماهم ببرش خرید..

تو بگو بهش خرج کن الان دوره زمونه ی بدی شده خرج نکنی یه جا دیگ خرج میکنن زنی ک خرج داره ارج داره..با ...

باور کن گوش نمیده خیلی تلاش کردم :))))

عزیزم فعلا به مامانت بگو و به روی بابات هم نیار که چیزی فهمیدین

فقط سعی کن به یه نحو و بهونه ی دگ ای مامانتو متقاعد کنی ک کاری کنه که خیلی از مال و اموال پدرتو‌ تصاحب کنه

و بعدش برای این ک ب مامانت بگی داستانو یا ن تصمیم بگیر

چون الان گفتنت فقط باعث میشه مامانت داغون بشه و عصبی تصمیم به طلاق بگیره و بعد از طلاق هم بمونه بی پشتوانه و مال

به نظر خودم ک کاملا راهنمایی درستیه

این دختر تو سن حساسیه الان میره به مادرش میگه روحیه زن بیچاره خراب میشه میمونه با دوتا بچه..مرد بخواد به نام بزنه همون موقع خرید میزنه

این دختر تو سن حساسیه الان میره به مادرش میگه روحیه زن بیچاره خراب میشه میمونه با دوتا بچه..مرد بخوا ...

عزیز من منم دارم میگم به مادرت فعلا نگو ک پدرت خیانت میکنه

قربونت برم سواد خوندن حرفمو نداشتی یا فهم درکشو؟!

من گفتم که پول جمع کنن هرجور شده بعد که خیالش از اسایش مامانش بعد از طلاق راحت شد، تصمیم بگیره که اصلا این موضوعو به مامانش بگه یا نه

چون الان گفتنش فقط باعث میشه مامانش هم روحیش داغون شه هم بعد از طلاق زندگی خوبی نداشته باشه

عزیز من منم دارم میگم به مادرت فعلا نگو ک پدرت خیانت میکنه قربونت برم سواد خوندن حرفمو نداشتی یا فه ...

خودتم نمیفهمی چی میگی...میگی من گفتم پول جمع کنن بعد خیالش از آسایش راحت شد تازه به مادرش بگه😁😁 فعل جمع بکار میبری بعد فاعلش و مفرد میکنی ادعای سوادتم میشه؟دانشمند چطوری تنهایی پول جمع کنه؟تنها راهش میمونه گفتن به مادرش ک زندگیشون خراب میشه