واقعا من هر طوری فکر میکنم لنگار به در بسته میخورم چون تهشو نمیدونم حمایت مطمئن نیستم که بشه از طرف ...
بهتره چیزی نگی..خیانت گرچه سخت هست..اما فکر بعدش رو هم باید بکنی..تو و خواهرت خیلی کوچیکید..نمیدونم مادرت خانه داره یا کار میکنه..اما واقعا براش سخت میشه..از طرفی خودت دیگ تا چندسال دیگ سن ازدواجت میرسه..و مادرت میمونه و یه بچه...ببین خونه مادربزرگت اینا بری میفهمی من چی میگم
چندسال پیش مادر من دست من و خواهرم گرفت و رفتیم خونه بابابزرگم..یاد اون روزا میفتم ک همه جمع میشدن جلسه میگرفتن ک مثلا تکلیف اینا باید چی بشه..یا ترحم میکردن اعصابم بهم میریزه..هیچ جایی خونه خود آدم نمیشه.
چندسال پیش مادر من دست من و خواهرم گرفت و رفتیم خونه بابابزرگم..یاد اون روزا میفتم ک همه جمع میشدن ج ...
درسته قبول دارم این حرفو
میدونم خیلی سختی های وحشتناکی تو زندگی قراره تحمل بشه ولی شما خودتونو بزارید جای مادر من اگه چهل سالتون باشه و شوهدتون خدایی نکرده خیانت بکنه بهتون حاضرید بقیه عمرتون برای این ادم تلف شه؟
ببین این مردا از اینکارا نمیکنن..مادرت ی عمر زحمت کشیده یکی دیگ میاد صاحب میشه..قشنگ میفهمم چی میگی من هنوزم برای مادرم ناراحتم ک چرا عمرش باید با همچین مردی بگذره