2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 64 پست
عزیز من منم دارم میگم به مادرت فعلا نگو ک پدرت خیانت میکنه قربونت برم سواد خوندن حرفمو نداشتی یا فه ...

شما اشتباهی توی پست قبلیتون نوشتین به مادرت بگو لطفا ناراحت نشین از دست همدیگه سر یه اشتباهات کوچیک

بابا لایک نکنید دیگ پستامو ای بابا😫😕😑🥺
هیچی نگو و دخالت نکن

از وقتی که متوجه شدم واقعا حال روحی خوبی ندارم چطوری با این مسئله کنار بیام🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکوری هستی ی شعر بگم..محرم این هوش جز بی هوش نیس مشتری را مر زبان جز گوش نیس..ینی حال درد کشیده رو ...

🥺واقعا هیچوقت نمیبخشمش خیلی خوب داشتم درسمو میخوندم تا ینکه این قضیه رو فهمیدم و از زندگی کلا ناامیدم

یکی از دوستام هم همین بلا سرش اومده مادرش خیانت دیده، اونا جدا شدن از پدرش و رفتن شهر خودشون دارن زندگی میکنن به منم میگه کهبه مادرت بگو حقشه بدونه

واقعا دیگه گیج شدم

🥺واقعا هیچوقت نمیبخشمش خیلی خوب داشتم درسمو میخوندم تا ینکه این قضیه رو فهمیدم و از زندگی کلا ناامی ...

میدونی اخه جدایی به چه قیمتی؟چون مادر اون جدا شده دلیل نمیشه مادر شماهم اینکارو کنه..مادرت این همه سال زندگی نکرده یکی دیگ بیاد صاحب بشه..بخدا زندگی سخته فکر میکنی چرا میشیم مادرم مثلا عمرش هدر نمیره..الان عمه من مگه نیس بیچاره سه شیفت کار میکنه بچه هاش و شوهر بده جهاز کنه فقط بدبختی..تا ۵۰ سالگی هم نمیتونه ازدواج کنه

🥺واقعا هیچوقت نمیبخشمش خیلی خوب داشتم درسمو میخوندم تا ینکه این قضیه رو فهمیدم و از زندگی کلا ناامی ...

نگو عزیزم کنکورت بده سخت پشت مامانت باش مستقل بشو از بابات پول بگیر جمع کن خرج دانشگاه کامل پس انداز کن به مامانت بگو تا میتونی پول ازش بگیر بد یه فکری کن الان موقع گفتن طلاق نیست این اتفاق افتاده اونم خیانت کرده پس تو عاقل باش 

میدونی اخه جدایی به چه قیمتی؟چون مادر اون جدا شده دلیل نمیشه مادر شماهم اینکارو کنه..مادرت این همه س ...

وای خدایا واقعا چه شرایط بدیه

من ازش متنفرم نمبدونم چطوری باید باهاش زندگی کنم

راستی اینم بگم اون خونه هنوز سند نخورده برای همین گفتم شاید احتمالش باشه که بشه بزنه به نام خودش مادرم

نگو عزیزم کنکورت بده سخت پشت مامانت باش مستقل بشو از بابات پول بگیر جمع کن خرج دانشگاه کامل پس انداز ...

یعنی منظورت اینه که اول یه پشتوانه داشته باشه مادرم بعد تصمیم بگیرم بهش بگم یا نه

البته بگم مهر مادرت هرچقدر باشه میتونه توقیف کنه...ولی راحتی و آرامش الانشو نمیتونه داشته باشه..میبینی اکثرا به کسایی ک مریضن چیزی نمیگن تا راحتتر این آخرارو زندگی کنن..زندگی مادرای ماهم همینه..گفتنش فقط باعث میشه ی عمر دیگ سختی بکشن باز الان شوهر بالاسرشه کسی نمیتونه چپ نگاهش کنه..جامعه ما به زن مطلقه متاسفانه دید خوبی نداره

البته بگم مهر مادرت هرچقدر باشه میتونه توقیف کنه...ولی راحتی و آرامش الانشو نمیتونه داشته باشه..میبی ...

اخه میدونی من از زیر زبونش کشیدم گفت اگه یه روزی بابات به من خیانت کنه من نمی مونم پیشش. از این ناراحتم که حس میکنم منم دارم بهش خیانت میکنم

به نظرم عجله نکن، خیلی فکر کن رو این قضیه. بعد هم اینکه حتما مدرک از بابات گیر بیار. با ضبط صدا یا عکس یا هرچیزی که تو بعدا اگه دادگاه رفتید بتونی ادعاتو ثابت کنی(و همچنین پیش خانواده مادرت بتونی اثبات کنی تا باور کنن) . اگه به مامانت بگی احتمالش هست که نتونه تحمل کنه و یه دفعه به بابات بگه و عصبی شه و... (وقتی بابات بفهمه انکار میکنه و حواسشو هم جمع میکنه، دیگه نمیتونی راحت مدرک جمع کنی ) پس قبل اینکه به مامانت بگی، اول دنبال مدرک باش. فقط به هییییچ عنوان نباید کارت لو بره. خیییلی احتیاط کن(مثلا بفهمه که رفتی سر گوشیش یا مثلا چیزی تو ماشینش گذاشتی صدا رو ضبط کردی، اگه بفهمه که خیییلی اوضاع داغون میشه)  و اینکه اگه امکانش هست سعی کن شاهد پیدا کنی

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

از لحاظ حقوقی هم خیلی تحقیق کن که اگه طلاق بگیره چه اتفاقی میتونه بیفته، برای گرفتن مهریه باید چکار کرد و.... از همه چیز مطمئن شو. از لحاظ داشتن خونه و پول و درامد و چرخوندن زندگی باید مطمئن باشی که دووم میارید بعد طلاق. 

تو گفتن به مادرت عجله نکن، عجله نکن، عجله نکن... همه چیز رو خوب بررسی کن... اگه الان نگی،بعدا میتونی بگی، اما وقتی گفتی دیگه کاری نمیشه کرد . ضمن اینکه تو به مادرت خیانت نمیکنی، فقط میخوای عاقلانه و با منطق پیش بری. که بخاطر عجله یا اقدام اشتباه اوضاع بدتر نشه.