2777
2789
عنوان

خواستگار

379 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها 

تازگیا یه خواستگار برام پیدا شده که موقعیت خوبی داره و خانواده ی خوبی ان ، دیشبم جلسه ی ۲ مون بود و رفتیم صحبت کردیم 

من به ایشون جلسه ی اول گفتم که میخام درسبخونم و کار کنم 

بعد ایشونم گفت که من مشکلی ندارم به شرطی که به زندگی لطمه نخوره 

تو جلسه ی دومم پرسید که تا چه مقطی میخام ادامه تحصیل بدم و زیاد از کار کردن من میپرسید 

بنظرم از صبحتاش زیاد نمیخاد من کار کنم ، ولی خودش میگفت مشکلی ندارم ، ولی انگار از ته دلش راضی نیست 

خانواده ی خوبی ان ، خود پسره هم توی پتروشیمی کار میکنه 

و خانواده مم تحقیق کردن و گویا پسر خوبیه و راضین 

ولی خودم شک دارم که فردا محدودم کنه و نزاره درس بخونم و کار کنم . بنظر شما چیکار کنم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

درس ک میذاره بخونی 

ولی کار مطمئنی کار درست و حسابی گیرت میاد؟؟

این همه ملت دکترا دارن بیکارن

عزیزم آیندتو بخاطر کاری ک معلوم نیس گیر بیاد یا نه خراب نکن

اگه پسر خوبیه جواب مثبت بده

آقایون لطفا درخواست ندید 😠

درس ک میذاره بخونی  ولی کار مطمئنی کار درست و حسابی گیرت میاد؟؟ این همه ملت دکترا دارن بیکارن ...

عزیزم میخام برا اموزش پرورش ازمون بدم ،اگه قبول شدم معلم شم .

گفت من بهتون گفتم درس بخونید موافقم ولی نه اینکه مثلا یه شهر دیگه قبول بشی موافق باشم😂