2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 29 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون خیلی مومنه  و خودشم گفت

به گفتن که نیست ...! 

مطمئنم چادری هستی (با توجه به این آقا میگم چون این آقایون میرن سمت دخترای چادری)

هنوز قادر به تشخیص افراد نیستید فعلا ازدواج نکنید 

اخه چرا . 

بلخره تاثیر خیلی زیادی رو رابطتون و زندگیتون میزاره. ینی تو به غیر از همسرت و خونه داریت و حالا خوشگزرونیات داری به درس و شغلتم فکر میکنی و خیلی جاها ممکنه کم بیاری که این کم اوردنت رو زندگیت تاثیر داره

یکم نگرانه که به مشگل نخورید همین 

به گفتن که نیست ...!  مطمئنم چادری هستی (با توجه به این آقا میگم چون این آقایون میرن سمت دخترا ...

عزیزم من هم همینطوری نگفتم میشناسیمشون 

پسر عمومم رفیقشه 

اینجور که میگن خیلی غیرتیه  از این میترسم

غیرتی به این نیست که مثلا محدودت کنه چون اجازه تحصیلو بهت داده. تو همینکه براش احترام قاعل باشی و جلوی جنس مخالف بیشتر! و با دیگران زیاد گرم نگیری حله

غیرتی به این نیست که مثلا محدودت کنه چون اجازه تحصیلو بهت داده. تو همینکه براش احترام قاعل باشی و جل ...

تا گفت غیرتیم ، ازش پرسیدم که ارتباط با نامحرمو تا چه حدی مجاز میدونید میخاستم ببینم بد دل نباشه 

گفت مثلا اگه شغلی داشته باشه که مجبور باشه با مردا سر و کار داشته باشه مشکلی ندارم ولی به شرطی که خیلی صمیمی نشه

و

خودش که میگفت اگه طرف اعتماد داشته باشم و دوستش داشته باشم 

حاضرم پا روی خط قرمزام بزارم .حالا دیگه نمیدونم

تا گفت غیرتیم ، ازش پرسیدم که ارتباط با نامحرمو تا چه حدی مجاز میدونید میخاستم ببینم بد دل نباشه&nbs ...

خب همینه دیگه هر مردی رو روابط صمیمی حساسه. شمام اگه تو حیطه کاریت روابطتو فقط کاری نگه داری چه مشکلی میتونه پیش بیاد؟و اره اعتمادشو جلب کنی همه چی حله