2777
2789
عنوان

تفاوت سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 77 پست

دوستان عزیزم دست گلتون درد نکنه وقتتون گذاشتین تشکر فراوان انشالله هرجا دنیا هستین خوش ترین باشین

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات می‌فرستین دوستای گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم مرسی از حرفایه خوبت آدم واقعا امیدوار میشه

فداتشم عزیزم

ببین پای انتخابت واسا

چ اشتباه چ خوب 

هرررچی هس واسا

ادم تا اشتباه نکنه هیچوقت بزرگ نمیشه

پخته نمیشه 

اگر مرد خوبیه بلند برو داد بزن تو خونه

بگو گوووووووووووووور بابای حرف مردم

سنشم کم بود میگفتن واااا سنش کمه نمیتونه زندگی جمع کنه

پس گوووووربابای حرف مردم

ببین عقلت چی میگه مردم دنبال اینن ی مدت بحثی واسه صحبت داشته باشن بعد ک تموم شه میرن بحث بدی

محکم باش زندگی توعه ن اونا💖

موفق باشی

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
فداتشم عزیزم ببین پای انتخابت واسا چ اشتباه چ خوب  هرررچی هس واسا ادم تا اشتباه نکنه هیچوقت ...

اره منم دیگ باید سفت وایستم دیگ حرف مردم برام مهم نباشه دستت درد نکنه واقعاً

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات می‌فرستین دوستای گلم
اره منم دیگ باید سفت وایستم دیگ حرف مردم برام مهم نباشه دستت درد نکنه واقعاً

فدات افرین

قشنگ طرفتو بشناس خودت تصمیم بگیر

کسی هم حرف زد بگو وای فلانی شما چقدر ی حرفو میگین شکرخدا ما راضی ایم

خاله من همه جا میگفت با یکی ازدواج کرده از خودش بزرگتره ده سال

گفتم بهش بگین واسه دخترش یکی جور کنه همسن باشن

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
اگر نیست آره زیاده خیلی . ۱۲ سال خیلیه

ولی من با کمک دوستان فهمیدم اصل کاری رفتار اخلاقشه دیگ فهمیدم سن نباید برام مهم باشه

فدات افرین قشنگ طرفتو بشناس خودت تصمیم بگیر کسی هم حرف زد بگو وای فلانی شما چقدر ی حرفو میگین شکرخ ...

آره والا آخه فامیل ما خیلی اهل دخالت حسادت هستن منم الکی حرص میخورم با کمک شما سعی میکنم تلاش میکنم دیگ همینجور باشم ک شما میگین

اهمیت نده معلوم میشه مث طایفه پدری منن همش تو همه مارا ما دخالت میکنن نمیزارن ما یه قدم پیش بریم

دقیقا منم طایفه پدریم هستن