2777
2789
عنوان

تفاوت سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 77 پست
ناراحت نشو اعصابتم خورده نکن با خیال راحت باشوهرآینده ات لذت ببر و بشناسش مطمئن شو ک آدم درست خوبی ه ...

خیلی خوبه اصلا اهل رفیق بازی دخانیات نیست اصلا کارش کشاورزی

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات می‌فرستین دوستای گلم
عزیزم بخدا همه چیز شانسیه  مثلا زن داداش من با داداشم ۵ سال تفاوت سن  دارن بعد زن داداشم ...

اوه 5سال خو چیزی نیست اره اینم حرفیه ب آدمش بستگی داره بعضی وقتا مردم انقد حرف میزنن تأثیر بد می‌ذاره

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات می‌فرستین دوستای گلم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=238811188]من ۲۱ سالمه شوهرمم ۳۲ اصلا آرامش ندارم اون دنبال آرامشه من دنبال شیطنت کلا دنیامون ...

شاید شوهر من این شکلیه نمیدونم نمیشه برا همه یه نسخه پیچید

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
1ساله نامزدیم بنظرم خیلی خوبه خیلی زیاد درکش فهمش اما بعضیا میان حرف میزنن آدم اعصابش خورد میشه

ب همون بعضیا دفعه بعد بگو عزیزم الحمدالله من راضی هستم همسرمم خوبن سن مهم نیست درک و شعور مهمه 

بعدشم پاشو برو تا بفهمه زیاد فک نزنه

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
یکی از فامیلامون تازه ازدواج کردن خداروشکر زندگیشونم خیلی خوبه.۱۳سال اختلاف سنی دارن.

خداروشکر چقدر خوب کاش منم همینجوری بشم

ب همون بعضیا دفعه بعد بگو عزیزم الحمدالله من راضی هستم همسرمم خوبن سن مهم نیست درک و شعور مهمه  ...

باشه چشم من اخلاقم یجوریه ساده ام زود جا می‌خورم باید در اصل اخلاق خودمو تغییر بدم

اگ خوبه پس چرا خودتو ناراحت میکنی بخاطر اختلاف سنی زیاد مهم نیس بنظرم

اره خیلی خوبه همین سن اعصابم خورد کرد خودم برام اصلا مهم نبود بعضیا دخالت میکنن وگرنه از همه لحاظ شکر خدا خوبه 

اوه 5سال خو چیزی نیست اره اینم حرفیه ب آدمش بستگی داره بعضی وقتا مردم انقد حرف میزنن تأثیر بد ...

آره  دیگه پس دیدی به سن ربط نداره روحیات آدم مهمه 

بی خود نیست که میگن تا خر هست خر سوار هم هست      (۴۴)
باشه چشم من اخلاقم یجوریه ساده ام زود جا می‌خورم باید در اصل اخلاق خودمو تغییر بدم

ببین انقدررررررررررر درباره شوهرمن میگن

اوایل اذیت میشدم

اما دیدم کم کم دارم دهن بین میشم و زندگی ای ک دوست دارم داره از بین میره و قطعا اگر ادامه پیدا میکرد خیلی بد بود

پس من ی بار با خودم تصمیم گرفتم اولا ک نزارم کسی دربارش صحبت کنه

بعدشم اینکه اگر حرفی زدن انقدری محکم باشم ک اذیت نشم

ی عده از نادونی ی عده از دخالت و فوضولی و عده ای از حسادت این حرفو میزنن

ماشالا ۱۹سالته بچه هم نیسی یک سالم اخلاقاشو دیدی

پس ب خودت تکیه کن نظر تو مهمه ن اونا💖💖💖

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
آره  دیگه پس دیدی به سن ربط نداره روحیات آدم مهمه

بله دست همتون درد نکنه منم اولین بارم بود اومدم نی نی سایت چون واقعا نیاز داشتم یکی بهم بگه 

بله دست همتون درد نکنه منم اولین بارم بود اومدم نی نی سایت چون واقعا نیاز داشتم یکی بهم بگه 

خوشبخت بشی گلم🌹

بی خود نیست که میگن تا خر هست خر سوار هم هست      (۴۴)
ببین انقدررررررررررر درباره شوهرمن میگن اوایل اذیت میشدم اما دیدم کم کم دارم دهن بین میشم و زندگی ...

فداتشم مرسی از حرفایه خوبت آدم واقعا امیدوار میشه