2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب انقدر کلی میپرسی از مبالغ که میگن جا میخوری.

من درد خیانت رو کشیدم.دو بیماری لاعلاج دارم.چند آزمون مهم برای مهاجرت.پدد مادرم پیر و مریضند و نمیتونم یه بار اضافی روی دوش اونا بشم.این سایت برای دردل منه.این ها رو برای اینکه کسی بهم ترحم کنه ننوشتم.فقط نوشتم اگر قصد دارید زخم زبان بزنید.طعنه بزنید.مسخره کنید یا تهمت بزنید بدونید دارید به چه کسی آسیب میزنید

پول حلال باشه آدم با کم و زیادش مجبوره بسازه...همین که درآمدمون جوری باشه که شرمنده نشیم برامون کافیه😉البته من خانواده خودمو گفتم

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

۲۰تومن میتونی عین یه ادم معمولی زندگی کنی یعنی مرتب لباس بخری اگر وسیله ای تو خونه خراب بشه بتونی بخری بعد از مدتها بتونی وام بگیری  و غذاهای معمولی بخوری ۳۰به بالا باز میشه ادم ماهی دوبار بره رستوران و خرجای تفریحی بکنه سرفر بره ولی با درامدهای پایینتر از هشت ملیون برنج پاکستانی میخوریم و صرف جویی در مصرف سیبزمینی پیاز 

خدایا خستم 

بستگی به زندگی آدم هم داره. یکی با پول کمتر دیدم مدیریت کرده به مرور تونسته پس اندازم کنه. یکی با پول بیشتر چیزی نداره. 

بعد به هرحال بستگی داره اینکه چند نفرن اینکه اجاره خونه داره یا نه پول رفت آمد میده یا نه و خیلی عوامل دیگه. 

نمیشه یه عدد ثابت گفت به نظرم. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی