سلام ببخشید شمام شوهرتون دیر میاد شب خونه؟شوهرم الان یه هفته ای میشه شبا دیر میاد خونه خیلی خسته میشه منم واقعا ناراحت و دلخور میشم ۹ خرداد اولین سالگرد ازدواجمونه(واسه این گفتم که تجربه زیادی ندارم از زندگی میشه راهنماییم کنید)
باور کن این مردا اصلا حرف حالیشون نمیشه الکیه بشین با ارامش بهش بگو ... حالا من میام مشکلاتمو ...
نه ینی چی حرف حالیشون نمیشه یه مرد هرچقد هیچی نفهمه وقتی باهاش حرف میزنی حس میکنه مهمه و شاید اون لحظه ها سکوت کنه و تو با خودت بگی اصن نمیفهمه من چی میگم اما مطمعن باش اون قراره به حرفات قشنگ فکر کنه و یه جایی بالاخره تغییر میکنه اخلاقش فقط اگه صبور باشی و همیشه باهاش حرف بزنی
بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :')
شوهر منم با رفیقاش تا سه شب بیرونه هرچقدر دعوا کردم فایده نداشت کوتاه اومدم
بخدا سه شنبه خونه مادرشوهرم دعوت بودیم شوهرم نیومد سر کار بود غذای مورد علاقم بود ناهار و صبحانه ام نخورده بود گفتم میل ندارم وایسادم تا اون بیاد باهم بخوریم زنگ زد گفت شام خوردم
نه ینی چی حرف حالیشون نمیشه یه مرد هرچقد هیچی نفهمه وقتی باهاش حرف میزنی حس میکنه مهمه و شاید اون لح ...
ممنون الان ک فکر میکنم واقعا بعضی وقتا ازچیزی دلگیرم یا ناراحتم ازش بهش میگم بعدا خودش بحثشو باز میکنه .. مثلا ناراحت بودم ک اصلا گردشو تفریحی نداریم بخاطر کارش بعد از چن روز گله میکرد از کارش که نمیتونم جایی ببرمت ... مرسی عزیزم با حرفای قشنگت