2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شوهرم صحبت کردم مثل اینکه یه پروژه گرفتن باید ۱۵ خرداد تحویل بدن ۴ طبقه مونده لامپ اینا کشیدن روشن کنن اون محوطه .رو سه شیفت کارگر استخدام کردن ۶ تا ۱۲ ظهر ۱۲ تا۶ عصر ۶ عصر تا ۱۲ شب حالا این خودشم تو کارا کمک میکنه که زودتر تموم کنن پدر و پدرشوهرمم تازه رسیدن خونه الانم شوهرم رفت دوش بگیره بیاد شام بخوره به نظرتون راست میگه؟؟؟؟

کاربری دست دو نفره
نه یه هفتس اینجوری شده قبلنا ساعت ۷ ۸ خونه بود

مطمئن باش براش مشکل کاری پیش اومده نمیخواد تو رو هم درگیر کنه 

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
با شوهرم صحبت کردم مثل اینکه یه پروژه گرفتن باید ۱۵ خرداد تحویل بدن ۴ طبقه مونده لامپ اینا کشیدن روش ...

بله عزیزم چرا باید دروغ بگه

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
با شوهرم صحبت کردم مثل اینکه یه پروژه گرفتن باید ۱۵ خرداد تحویل بدن ۴ طبقه مونده لامپ اینا کشیدن روش ...

انشالله راست میگه

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
بخدا سه شنبه خونه مادرشوهرم دعوت بودیم شوهرم نیومد سر کار بود غذای مورد علاقم بود ناهار و صبحانه ام ...

خب وقتی سرکاره ناراحتی نداره خدانکرده جای بد نمیره که

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تو رو توی دلم گذاشت انشب همه ملائکه نوید آمدن یار مهدی عجل الله را دادند
اوه چه جورم خیلی در این مورد شانس اوردم مادرشوهر پدرشوهرم طرف منن کلن مامان من طرف شوهرم 😶

واقعا عجیبه😬

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تو رو توی دلم گذاشت انشب همه ملائکه نوید آمدن یار مهدی عجل الله را دادند