2777
2789
چن تا نکته بگم اول ک از ریکاوری اومدی چهارساعت زیرسرت بالش نزار و کلا حرف نزن ک بعدا سردرد نگیری من ...

من از درد همش سرم و تكون ميدادم 

دلم گرفت يادم افتاد 😭شانسم هم بارداري بدي داشتم هم زايمان وحشتناك و بد هم تا دو ماه پسرم خيلي اذيت كرد🥺

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مررسی عزیزم از توضیح هاتون خب به بچه چطوری شیر بدم پس چهار ساعت دراز بکشم

عزیزم بچه اون اولش میخوابه اگ هم خواستی شیر بدی ک نمیتونی خودتو برگردونی باید همونجوری ک دراز کشیدی شیر بدی همراهت کمکت میکنه

İyi ki sevmişim seni
من ١٠ روز كامل مردم و زنده شدم اصلا نميتونستم راه برم خيلي بد بود😭انشالله زايمان خيلي خوبي داشته ب ...

قربونت عزیزم 

خواهر بزرگم هم همین طور بود واقعا سخته

توکلت به خدا باشه ... 😇❤
من از درد همش سرم و تكون ميدادم  دلم گرفت يادم افتاد 😭شانسم هم بارداري بدي داشتم هم زايمان وح ...

عزیزم سزارین بودی؟؟ من بعد عمل انقد سرحال بودم نمیدونم چرا درحالیکه خون ریزی داشتم و چن ساعت تو اتاق عمل بودم 😑وقتی اومدم نشستم به صحبت کردن بعدا ولی اون سردرد حالمو گرف خیلی بد بود...عزیزم خدا حفظش کنه😍

İyi ki sevmişim seni

سلام اصلا نگران نباشین همون روزای اول کمی درد دارین که با شیاف خوب میشین و اینکه خونه رفتین روی تختخواب باشین که راحتتر بشین و پاشین و از توالت فرنگی استفاده کنین بهتره 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سر وگردن اصلااا تکون ندین تا موقع ای ک میگن 

زیاااد راه برین هرچقدر بیشتر برین ب نفعتونه 

پمپ درد رو حتمااا حتمااا بگیرین 

شیاف حتما داشته باشین 

دیکلوفناک ۱۰۰ 

توالت فرنگی لازمه 

از روغن زرد استفاده کنین شده هر روز در حد دو قاشق نگین بچه زردی میگیره 

هر روز دوش بگیرین محل بخیه رو با شامپو بچه بشورین دراومدین هم ختما با سشوار خشک بشه 

داروها هم سر وقت 

پله و بلندی هم نرین ک بیچاره این🤕

ان شاءالله که همتون سالم و صحیح فارغ میشین🙏♥️🌹

خدایا خودت هوامونو داشته باش🌱❤️
عزیزم سزارین بودی؟؟ من بعد عمل انقد سرحال بودم نمیدونم چرا درحالیکه خون ریزی داشتم و چن ساعت تو اتاق ...

بله سز بودم خواهرمم براي پسر دومش خيلي اوكي بود من دقيقا ١٣ ساعت فرياد ميزدما 

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻