2777
2789
عنوان

بین همسر و خانوادم موندن

306 بازدید | 20 پست

سلام من حدود یه سال عقدم اما واقعا دیگه خسته شدم دلم میخواد برم سر خونه زندگیم ما یه جشن دهن پر کن خوب برای نامزدی پدرم گرفت حالا ک‌ نوبت خانواده شوهرمه ک عروسی بگیرن همیشه میگن نداریم حتی امشب با همسرم سرش دعوا کردیم همسرم مرد خوبیه اما نمیدونم چرا این ماجرا رو اینقدر طول میدن همسن میگه وضع جامعه بد شده آخه وضع برای ماهم بده فقط اون نیست که😐بعد امشب ب من میگه من همه روز ب تو فک میکنم باورتون میشه دو سال قبل هم آشنا بودیم یعنی سه ساله تاحالا برای من کادو تولد نگرفته الان هم چند روز دیگه تولدمه دوستام و خانوادم همه سورپرایزم کردن اما اون نه حس میکنم عادت کرده همه چی پدرم بخره و من توقعی نداشته باشم چون روم نمیشه ازش چیزی بگیرم

روت بشه اول زندگی عادتش نده دوروز دیگه پشیمون میشی 

خونه و وسایل اسایشت فراهم کرده؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تاحالا فقط برای من سه تا شاخه رز گرفته و دوتا عروسک بقیه خرجم پدرم داده

اشتباه کردی گلم، اون شوهرته، الانم یکم صبور باش، به نظرم ازش درخواست کن و هرماه یه مبلغی بگیر، برای عروسی هم بهشون سخت نگیر، همینکه یه مراسمی باشه و لباس عروس و اینها در حد ساده هم شده انجام بده، از پدرت هم دیگه نباید بگیری اگه گرفتی هم نگو صداشو درنیار واسه خودت نگهدار طلا بخر مثلاً. بهش مسئولیت مالی ندادی عزیزم باید اینکارو بکنی

بخاطر  بی  توجهیش خسته  شدی  یا  اینکه  نمیشه  عروسی بگیرین؟

ببین کلا بخوام بگم خیلی مهربونه اما حس میکنم خیلی خسیسه برای من فقط خیلی بنظرم زشته ک تاحالا کادو خوبی برای من نگرفته که حداقل جلو دوستام بگم نه که خرج نکنه ها مثلا پارسال تولد برادر زادش 1500ماشین کنترلی گرفت اما تولد منو حتی یادش شد ک دوست صمیمی خودش اومد ب من تبریک گفت منم کلی گریه کردم ک حتی دوستات یادشون اما تو نه بازم کادو نگرفت درحالی ک مامان خودم 8تومن یه دستبند برام گرفت بازم به روش نیاورد

اشتباه کردی گلم، اون شوهرته، الانم یکم صبور باش، به نظرم ازش درخواست کن و هرماه یه مبلغی بگیر، برای ...

اخه جالبه میگه سرکار هم نرم 

من خیلی دوست نداشتم منت بکشم برای پول برای همونم مثل مجردیم از بابام میگرفتم حتی گاهی رستورانی جایی هم من دعوتش میکنم

درکت  میکنم  وضع  منم  همینه،  البته  شوهرم  اصلا  خسیس  نیس همه چی  میخره ، ولی  به  تولد  و  کادو  اهمیت  نمیده   چیزی که  برا  خانما  مهمه، ببین  شاید  خساست  نیس  شاید  چون  تو چیزی  نمیگی  اونم  عادت  کرده یه  جورایی .  بهتره  باهاش  حرف  بزنی و بگی  برات  مهمه

اخه جالبه میگه سرکار هم نرم  من خیلی دوست نداشتم منت بکشم برای پول برای همونم مثل مجردیم از با ...

اشکال نداره سرکار نرو، بعد میتونی تو خونه کارهای خونگی انجام بدی، ولی پول گرفتن از شوهر منت نیست وظیفشه، البته باید محترمانه و در حد وسعش بخوای، اما حتما باید بخوای و حتما هر ماه باشه، حتی اگه یه ماه نتونست ده هزار تومنم شده باید ازش بگیری ، با پول نگرفتن تنبلش می‌کنی و پولش خدای نکرده جاهای دیگه خرج میشه، حرفمو گوش کن لطفا

درکت  میکنم  وضع  منم  همینه،  البته  شوهرم  اصلا  خسیس &nbs ...

منم اگه بگم برای میخره لباس یا هرچی اما واقعا دوست دارم خودش بخره چند بار ب شوخی و خنده گفتم راضی نیستم برای برادر زاده هات اینقدر خرید میکنی اما برای من نه اما نمیدونم نمی‌فهمه یا خودشو زده ب نفهمی