2777
2789
عنوان

میخوام سگ بگیرم

1309 بازدید | 48 پست

خیلی افسرده ام حالم با دارو هم خوب نشده.دوستم سگ داره من هرموقع اونجا میرم خیلی حالم خوب میشه کلا چند وقتیه به این فکر میکنم سگ بخرم.کلا سگ ها خیلی موجودات دوست داشتنی هستن بنظرمن.میخواستم بدونم چه نژادی بهتره و بیشتر ارتباط میگیره با ادما؟.کوچیک باشه .بزرگ ها هزینه اشون زیاده برای من.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟

برید برا چکاپ یا بهداشت هم میگن بهتون تو نت هم بزن میاره برات حتی مواردی هست که موجب کور شدن نوزاد میشه به خاطر مدفوع این حیوانات وحتی زل زدن تو چشم  گربه

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
برید برا چکاپ یا بهداشت هم میگن بهتون تو نت هم بزن میاره برات حتی مواردی هست که موجب کور شدن نوزاد م ...

والا نصف فامیل من سگ داره خداروشکر بچه هاشون  سالمن 

داداشمم سه تا داره میخوان چند ماه دیگ اقدام کنن 

به تربیت سگ و نظافتشونم ربط داره

والا نصف فامیل من سگ داره خداروشکر بچه هاشون  سالمن  داداشمم سه تا داره میخوان چند ماه دی ...

اره دقیقا اما خطرناکه حتی اگه قصد اقدام هم دارید باید شدید رعایت بشه مثلا حتی اجازه نداری از شیر آب پارک ها استفاده کنی اگه شهرستان ی یا رفت وآمد سگ زیاده تو شهرتون کلا ادرار و  مدفوع این حیوانات برای انسان ضرر داره هر چقد بیشتر رعایت بشه بهتر اگه کلا نباشه که عالیه چون بازم احتمال انتقال بیماری وجود داره

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
نگهداریش خیلی سخته وابستگی میاره اسیر میشی

اخه حال روحیم واقعا بده.افکار خودکشی زیاد دارم.دارو میخورم تاثیر نداره زیاد.فکر میکنم تنها چیزی که میتونه نجاتم بده از این احوالات همینه