2777
2789
عنوان

میخوام سگ بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 48 پست

اگه قراره وقتی حالت خوب شد بفرستیش بره بهتره نیاری چون مثل بچه وابسته میشن🥺

نژاد کوچیک و ارزون شیتزو خوبه

اگ هم ک وضعتون خوبه پامرانین

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سگ نخر... به سرپرستی بگیر. تو اینستا پره و واقعا خوشگل و نازن

ولی مسئله اینجاست که هزینه‌ی نگهداریش خیلی خیلی بالاست و سال های طولانی ادامه داره

از پزشکی از خوراک از بیرون بردن و ...

مسئولیتش واقعا واقعا سنگینه

اصلا با اون چند ساعتی که میری خونه ی دوستت مقایسه نکن و بر اساس اون تصمیم نگیر

خوش به سعادتت من خیلی وقته ارزوی یه گلدن رتیور دارم اما هزینشو ندارم

من زیر آوارم 🏴🖤 اینترنت جامعه رو به فساد نکشیده بلکه اینترنت فساد شمارو به ما نشون میده بخاطر همینه که ازش بدتون میاد  

اگه از پس هزینه هاش برمبای

اگه میتونی ببریش پیاده روی

اگه قرار نیس از گرفتنش پشیمون بشی و پس بدی

اگه میتونی مراقبت کنی

بگیر

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
برید برا چکاپ یا بهداشت هم میگن بهتون تو نت هم بزن میاره برات حتی مواردی هست که موجب کور شدن نوزاد م ...

زل زدن تو چشم یه حیوون معصوم و بی گناه چه ضرری میتونه داشته باشه

اره دقیقا اما خطرناکه حتی اگه قصد اقدام هم دارید باید شدید رعایت بشه مثلا حتی اجازه نداری از شیر آب ...

عزیزم اولا بیماری مشترک بین انسان و سگ خیلی کم دوما سگ خونگی با سگ ولگرد متفاوته سگای خونگی تمام واکسن هاشون میزنن قرص ضد انگل میخورن مدام چکاپ میشن غذای تمیز میخورن و مدام حموم میشن هزینه هربار بردن دامپژشکی هر سگمون یه میلیون جدای شامپو و مکمل و غذا خشک و... 

اخه حال روحیم واقعا بده.افکار خودکشی زیاد دارم.دارو میخورم تاثیر نداره زیاد.فکر میکنم تنها چیزی که م ...

افسردگی
برو تاپیک زیر، یه پرهیز داره و یه پاکسازی و یه نسخه. اگه همه رو انجام بدی که که کلا تمام مشکلات پوست و ....جسمی و روحی، حله. اگه حوصله نکردی فقط نسخه ی آخری تاپیک رو دیگه لطفا با حوصله انجام بده.  فقط توی تاپیک من گفتم آمپول نوروبیون، تو به جاش آمپول ب کمپلکس حتما بگیر چون نوروبیون زیاد جالب نیست. و این آمپول رو در صورتی استفاده کن که مشکل کلیه و فشار خون نداری.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7505702/درمان-ناباروری-وسواسها-افسردگی-و-ضعف-و-بیحوصلگی-و-معده-درد-و-یبوست-و?page=6

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7505702/درمان-ناباروری-وسواسها-افسردگی-و-ضعف-و-بیحوصلگی-و-معده-درد-و-یبوست-و?page=6

و این که

یه چیزی شبیه حلوا هست که دستورش رو برات میفرستم. هر ماه از روز هفتم پریودی تا روز چهاردهم شروع پریودی بخور. حالا مقدارش بسته به میلته.

اینم دستور ترکیبی حلوای بارداری👇👇👇
پودر نخل نر
گلاب
روغن محلی
زعفرون
سیاهدونه آسیاب شده رو فوری بریز داخل حلوا. نباید آسیاب شده زیاد بمونه.
با نبات هم شیرینش کنه ولی با عسل بهتره.
دیگه بهش فلفل سیاه بزنه دارچین بزنه زنجبیل بزنه هل بزنه  حتما

وای توروخدا اینکارارو نکنین‌. 

اخه چرا سگ میخرین؟؟؟ چرا اطلاعاتتون رو. یکم بالا نمیبرین . برید اتاقای تشریح ببینین سگ رو تشریح نمیکنن برین بپرسین چرا؟؟؟

سگ انگلهایی داره که برای بدن خودش خوبه ولی برای ما آدما خطرناکه . از راه تنفس وارد بدنمون میشه وبه هرجایی از بدن میتونه آسیب بزنه . بعد مدتی البته . 

سگ بزرگ از نظر تغذیه و ویتامین خرج بیشتری داره معلونه خب بیشتر میخوره، سگ کوچیکم نژاد پامرانین من خیلی دوسدارم ولی خب گرونه، االبته الان همه نژادا گرونن شیتزو پودل و...

اگر میتونی از این سگای واگذاری بگیر🥺یا اونایی که گمشدن و امدادی ان شرایط بدی داشتن گناه دارن

خیلی خوبه که زندگی دوباره بهشون بدی اونام حق زندگی دارن واسه هم همدم میشید

سگ نخر... به سرپرستی بگیر. تو اینستا پره و واقعا خوشگل و نازن ولی مسئله اینجاست که هزینه‌ی نگهداریش ...

هزینه اش مسئله ای نیست..فکر خوبیه سرپرستی بهتره.سرچ میکنم .مرسی

من یه اشتباهی کردم بدون تحقیق و مشورت گرفتم الان مثله ....پشیمونم بخدا

انقد که ناز و مهربونن آدم زود وابستش میشه ی هفته مریض بود با مامانم شب تا صبح میشستیم گریه میکردیم و می‌گفتیم چه اشتباهی کردیم اینو گرفتیم اگه خدایی نکرده چیزیش بشه میخایم چیکار کنیم،بخدا من بعضی شبا میشینم با خودم فکر میکنم اگه خدایی نکرده زبونم لال چیزیش بشه من چه غلطی بکنم بدون این ،دارم دیوونه میشم خیلی دوسش دارم و وابستشم تا میبینم ناراحته و یه گوشه نشستم اعصابم بهم می‌ریزه، نگیر توروخدا