2821
2789
عنوان

سریال یاغی

121 بازدید | 4 پست

خیلی سریال قشنگیه 😍 بعد مدت ها یه سریال خوب ایرونی دیدم حال کردم.

بازیگرا بازیشون عالیییییی، حتما ببینید👌

ایرانم سریالاش داره پیشرفت میکنه فقط آخراشون مزخرف تموم میشه امیدوارم این آخرشم خوب باشه.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

کیفیت ساختش خوبه بازیگراشم خوب بازی میکنن

حقیقتا قسمت اولو که دیدم کلی خوشم اومد ولی قسمت دوم برام برام مضحک بود من انتظار داشتم دختره بمیره حالا اصلا این مهم نیست

اینکه دزدیدش و اینقدر آخرش رفتن  تو گل و ترکی بازی در اوردن بدم اومد

از قسمت بعد پسره باید سرنوشتشو بسازه  فک کنم قسمتای بعدی بهتر باشن

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

کیفیت ساختش خوبه بازیگراشم خوب بازی میکنن حقیقتا قسمت اولو که دیدم کلی خوشم اومد ولی قسمت دوم برام ...

آره منم اونجا رو خندم گرفت ، کلا جاهایی که زیادی عشقولانه و هندی بلزی میشه خندم میگیره.

اما اونجا رو که رفت مسجد عمش رو راضی کنه برای آزمایش ژنتیک خیلی ناراحت شدم ، عمش خیلی چرت و پرت بهش گفت 🥺

توی بیمارستان حرف های مادر دختره منم ناراحت کرد

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره منم اونجا رو خندم گرفت ، کلا جاهایی که زیادی عشقولانه و هندی بلزی میشه خندم میگیره. اما اونجا ر ...

مادره کلا رده بابا دخترته عین آدم باهاش حرف بزن

داییاشم عتیقن موندم باباش چیه

اون عمه رم من دلم میخواست خفه کنم مثلا خدارم میشناخت

اون اسیم که آدم فروشه

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

آره واقعا قشنگه

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

2790
2823
2791
2779
2792