hoonazzz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1640 عنوان دبیرستان نمونه دولتی 271 بازدید | 15 پست سلام. چه کار هایی انجام دادین که قبول شدین (لطفا دقیق بگین) و عکس کارنامه تون رو بفرستین درصد هاتون چند شد 1401/03/05 | 18:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadaf_sahra عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 1909 من نهمو خوب خوندم و واسه ریاضی به تمرین های کتاب مسلط باش فکر کنم هشتمم هست ولی من وقت نکردم هشتمو بخونم و فقط کتابای سال اخرو خوندم قبولم شدمخب یه کتاب تست بخر بزن مخصوصا تست های هوش
hoonazzz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1640 من نهمو خوب خوندم و واسه ریاضی به تمرین های کتاب مسلط باش فکر کنم هشتمم هست ولی من وقت نکردم هشتمو ب ... اوه چه خوب مرسی سال چند آزمون دادی؟ چه استانی بودی
sadaf_sahra عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 1909 اوه چه خوب مرسی سال چند آزمون دادی؟ چه استانی بودی سال 97فکر کنم
مریمیی_لپگلی عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 2047 من ۸ یا ۹ سال پیش قبول شدمفرقی با دولتی نداره همون معلمای آموزش پرورشین.چیز خاصی نبود.واسه کنکور رفتم آموزشگاه نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
sadaf_sahra عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 1909 ولی اگه قبول شی خیلی خوبه مدارسشون عالیه واقعا ومعلماش با تیزهوشان یکیههم اینکه همچیش خوبه هم محیط هم وسایل و..
sadaf_sahra عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 1909 من ۸ یا ۹ سال پیش قبول شدم فرقی با دولتی نداره همون معلمای آموزش پرورشین.چیز خاصی نبود.واسه کنکور ر ... ولی واسه ما خوب بود خیلی ام توجه میکردن
angel82 عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23297 من ۶ سال نمونه بودممعدل راهنماییم به ترتیب پایه:۱۹.۸۳۲۰۱۹.۹۸ولی باید آزمون بدیاینا چندان تاثیری ندارهکارنامه ی آزمونم یادم نیست چون فقط دیدم زده قبول شدی . دیگه نخوندم بقیه شو آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
angel82 عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23297 من ۶ سال نمونه بودم معدل راهنماییم به ترتیب پایه: ۱۹.۸۳ ۲۰ ۱۹.۹۸ ولی باید آزمون بدی اینا چندان ... ولی اینم بگم چیز خاصی نداره!یعنی هیچییییییراهنماییش بهتر بود و واقعا ارزش داشت برمولی دبیرستان نهالانم سال آخرم آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
مریمیی_لپگلی عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 2047 ولی واسه ما خوب بود خیلی ام توجه میکردن نه من راضی نبودم واسه فیزیک و شیمیشحسابان و هندسه و عربی معلمای خیلی خوبی داشتیم ولی فیزیک و شیمی و بقیه درسا نه. نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
angel82 عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23297 ولی اینم بگم چیز خاصی نداره! یعنی هیچیییییی راهنماییش بهتر بود و واقعا ارزش داشت برم ولی دبیرستان ... فقط معلم هات بد نیستن و نکته میگن البته نه همشونممکنه مدرسه مدرس بگیره واسه کنکورت که بیاد مدرسهبدک نبود ولی من راضی نبودمولی خب چون راهنمایی نمونه بودم دوست نداشتم دبیرستان برم عادی آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
sadaf_sahra عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 1909 خب مدرسه با مدرسه فرق داره واسه ما کلاس تست گذاشتن معلممامونم چندتاشون استاد دانشگاه بودن زیست و ادبیات مثلامن راضی بودم درسته بدی هایی ام داشت ولی خوبیاش بیشتر بود
sadaf_sahra عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 1909 و اینکه تعداد دانش اموزاشم نسبت به دولتی کمترهمن قبل اینکه جواب آزمون بیاد رفتم مدرسه دولتی ثبت نام کردم گفتم اگه قبول نشدم حداقل بدون مدرسه نمونم بعد اینکه فک کنم فقط 4 تا اینا کلاس تجربی داشت چندتا انسانی چند تا ریاضیولی مدرسه ما دوتا تجربی یدونه ریاضی یدونه ام انسانی داشت