2777
2789

من نهمو خوب خوندم و واسه ریاضی به تمرین های کتاب مسلط باش فکر کنم هشتمم هست ولی من وقت نکردم هشتمو بخونم و فقط کتابای سال اخرو خوندم قبولم شدم

خب یه کتاب تست بخر بزن مخصوصا تست های هوش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نهمو خوب خوندم و واسه ریاضی به تمرین های کتاب مسلط باش فکر کنم هشتمم هست ولی من وقت نکردم هشتمو ب ...

اوه چه خوب مرسی سال چند آزمون دادی؟ چه استانی بودی 

من ۶ سال نمونه بودم

معدل راهنماییم به ترتیب پایه:

۱۹.۸۳

۲۰

۱۹.۹۸

ولی باید آزمون بدی

اینا چندان تاثیری نداره

کارنامه ی آزمونم یادم نیست چون فقط دیدم زده قبول شدی . دیگه نخوندم بقیه شو

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
من ۶ سال نمونه بودم معدل راهنماییم به ترتیب پایه: ۱۹.۸۳ ۲۰ ۱۹.۹۸ ولی باید آزمون بدی اینا چندان ...

ولی اینم بگم چیز خاصی نداره!

یعنی هیچیییییی

راهنماییش بهتر بود و واقعا ارزش داشت برم

ولی دبیرستان نه

الانم سال آخرم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
ولی اینم بگم چیز خاصی نداره! یعنی هیچیییییی راهنماییش بهتر بود و واقعا ارزش داشت برم ولی دبیرستان ...

فقط معلم هات بد نیستن و نکته میگن البته نه همشون

ممکنه مدرسه مدرس بگیره واسه کنکورت که بیاد مدرسه

بدک نبود ولی من راضی نبودم

ولی خب چون راهنمایی نمونه بودم دوست نداشتم دبیرستان برم عادی

و اینکه تعداد دانش  اموزاشم نسبت به دولتی کمتره

من قبل اینکه جواب آزمون بیاد رفتم مدرسه دولتی ثبت نام کردم گفتم اگه قبول نشدم حداقل بدون مدرسه نمونم بعد اینکه فک کنم فقط 4 تا اینا کلاس تجربی داشت چندتا انسانی چند تا ریاضی

ولی مدرسه ما دوتا تجربی یدونه ریاضی یدونه ام انسانی داشت