2777
2789
عنوان

دلم بسی گرفته:)💔🚶🏼‍♀️

1211 بازدید | 29 پست

۶ ماه تموم چشم دنبال یه مدرسه بود که بعد نهم برم اونجا..اسمش ندای کوثر بود..میگفتن به شدت مدرسه ی خوبیه و بهترین اساتید اونجا تدریس میکنن با مشاوره های عالی و در آخر و برای کنکور کلی برنامه برای رشد..کلی نقشه کشیدم براش.دیشب که پرسیدم شهریه اش و گفت سالی ۳۰ ملیون:)یعنی در کل میشه ۹۰ ملیون.ب بابام چیزی نگفتم دلش بشکنه از اینکه نمیتونه بده یا اخلاقش و میشناسم میخواد بگه برو ولی میمونه زیر فشار نمیتونم به خاطر آینده و خواسته هام با خودخواهی اذیتش کنم ک...ولی مطمئنم نمیشه چون اونقدری بابام درآمد نداره.از دیشب فقط گریه کردم که همیشه میگن موفقیت به پول نیست و به تلاشه ولی رتبه خوب تو کنکور هم علاوه بر تلاش به نحوه تدریس مربوطه.خلاصه سرتون و درد نیارم..برای بار چندم به خاطر پول از آرزوهام دور شدم.از دیشب اینقدر ناراحت شدم به سرم ترک تحصیل زده بود..مطمئنا موقع کنکورم واسه هزینه سنگین کلاساش از ی چیزایی عقب میفتم..نمیدونم الان مدرسه کجا برم لاقل یکم خوب باشه

بعدم اینجا کسی و داریم تو تهران پزشکی قبول شده باشه؟

در روز چقد مطالعه داشته؟از دهم تا دوازدهم کلا...

قدر‌چیزی‌راکه‌داریم‌بدانیم خاک‌چیزی‌را‌که‌گرفته‌باشددیگر‌پس‌نمیدهد😭🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تو خودت تلاش کن من دبیرای خوب میشناسم کلاسای اونا شرکت کن از اور روزی ۸ ساعت بخون و تلاش کن قبول میشی مدرسه عادی برو کنارش کلاس کنکوری ثبت نام کن

کابر از سایت رفته....روزی ک تو اینو میخونی نی نی سایت برای من ی خاطره ست

عزیزم من به شدت درکت میکنم...

ولی بهت توصیه میکنم یه مدرسه عادی برو، 

بعد توی سایت کلاسینو، علاوه بر مشاوره، کلاساشم ثبتنام کن.

از کادر مشاوره و اساتیدش هرچی بگم کم گفتم. 

من خودم همینکارو کردم، و خرجت شاید به سی ملیونم نرسه.

باور کن خیلی موثرهمن امسال خودم کنکور دارم و با کلاسینو بودم. منتها انسانی.

دوستم تجربی، بینهایت راضیه و ایمان داره به اینکه پزشکی میارع

ناراحت شدم 😔 خدا باعث بانی رو لعنت کنه 🙏

:)ایشالا...واقعا این مدرسه های غیر انتفاعی و هزینه های بالاش باعث ناراحتی خیلی ها میشه🚶🏼‍♀️🥲

آجی خواستی درخواست دوستی بده

کانال تلگرامی دارم 

تدریس دبیرای کلاس های آنلاین رو میذارن 

مگه هرکی رشته خوبی قبول شده بچه پولدار بوده نه 

نبوده 

نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم   
ببین تو خودت تلاش کن من دبیرای خوب میشناسم کلاسای اونا شرکت کن از اور روزی ۸ ساعت بخون و تلاش کن قبو ...

آخه میدونی..هر کی اینجا بوده واقعا به یه جایی رسیده و وقتی من یه چیزی رو فک میکنم قراره بشه و نمیشه خیلی ناراحت میشم و اینم واسم مهم بود🥲

:)ایشالا...واقعا این مدرسه های غیر انتفاعی و هزینه های بالاش باعث ناراحتی خیلی ها میشه🚶🏼‍♀️🥲

فقط میگم خدا بهتون صبر و سلامتی بده 🙏

نسل سوخته ما دهه 60 نیستیم بخدا 😔

🌹 حال مرا نپرس وقتی که نیستی، هر وقت  آمدی من خوب میشم 🌹
عزیزم من به شدت درکت میکنم... ولی بهت توصیه میکنم یه مدرسه عادی برو،  بعد توی سایت کلاسینو، ع ...

مرسی عشقم🥲🤍

آجی خواستی  درخواست دوستی بده  کانال تلگرامی دارم  تدریس دبیرای کلاس های آنلاین ...

باشه عشقم دستت درد نکنه مرسی🥲💛

آجی خواستی  درخواست دوستی بده  کانال تلگرامی دارم  تدریس دبیرای کلاس های آنلاین ...

فک نمیکنی ممکنه رضایت نداشته باشن و حرام باشه؟

ب خودت مربوطه.. اما از این راه ما میخایم درس بخونیم و آیندمونو تامین کنیم.....

فقط میگم خدا بهتون صبر و سلامتی بده 🙏 نسل سوخته ما دهه 60 نیستیم بخدا 😔

فداتونم همچنین🤍🤍