2777
2789
عنوان

دلم بسی گرفته:)💔🚶🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 29 پست
فک نمیکنی ممکنه رضایت نداشته باشن و حرام باشه؟ ب خودت مربوطه.. اما از این راه ما میخایم درس بخونیم ...

الان هرکی پولداره باید تدریس بهترین دبیرا رو داشته باشه دیگه 

بقیه هم هر کار میخوان بکنن 

من زمان خودم این کانالا نبود با زحمت خودم قبول شدم 

ولی دلم برا این بچه ها میسوزه

نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم

من یه کوچولو نسبت بهت بزرگم ولی دوستم از سال دوم دبیرستان درساشو جدی گرفت، سال اخر فقط کلاس زیست و ریاضی رفت شمال پرستاری روزانه قبول شد. اینو گفتم امیدوار بشی نه اینکه سرزنش کنم که اگه میگی اینطوری سخته میخوای تنبلی کنی و فلان

ایشالا موفق میشی عزیزم

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
عزیزم من به شدت درکت میکنم... ولی بهت توصیه میکنم یه مدرسه عادی برو،  بعد توی سایت کلاسینو، ع ...

عزیز مشاوره های کلاسینو به درد سطل آشغال میخورن اکثرا 

تاملند باز دوتاشون خوبن 

من ۲ ساله از کنکورم به بعد تو این کارم 

حقیقتا این موسسات شیاد هستن خیلی هاشون ولی دبیران خوب رو باید سوا کرد باید علم داشت نسبت بهشون و کارشون

هر جوجه مشاوری هم نباید پول داد 

خطاب به اسی جانم بگم 

بهت درخواست میدم کمکت میکنم خودم 

نه لازمه پول اضافی بدی نه چیزی 

خیلیا با امکانات خیلی کم فقط با یه گوشی هم بخوای میتونی قبول شی 

نگران نباش من هستم :)🤍🤍

هر چقد بتونم کمکت میکنم 

الان هرکی پولداره باید تدریس بهترین دبیرا رو داشته باشه دیگه  بقیه هم هر کار میخوان بکنن  ...

من پولدار نیستم.

بابام اصلا وضع مالی خوبی نداره( در حد خرجای عادیه)

ولی هم قسطی داره کلاسینو، هم بورسیه.

با پس اندازای کوچیک خودم و مامانم، کلاسامو ثبتنام کردم.. بهتره یکم منطقی تر برخورد کنیم

اصلا فک نکن تو اون مدرسه خبریه

من مشاور کنکورم تمام دانش اموزاییم که قبول شدن پزشکی دندون و دارو همون سال اخر رو فقط کلاس کنکور میرفتن اونم انقدری درنمیاد که نتونید هزینشو بدید

از الان با این فیلمای آموزشی در کنار مدرسه شروع کن و از الان تست بزن کتابای درست انتخاب کن

به پوله مگه

اتفاقا اینهایی که بیشتر خرج میکنن تهش هیچیم نمیشن

زنده باشید دخترم 🙏🌹🙏 انشاالله تو تک تک مراحل زندگی تون موفق و پیروز باشید 🙏🌹🙏

قربونتون برم همچنین عزیزید 🤍

قدر‌چیزی‌راکه‌داریم‌بدانیم خاک‌چیزی‌را‌که‌گرفته‌باشددیگر‌پس‌نمیدهد😭🖤

درکت میکنم من یه کوچولو نسبت بهت بزرگم ولی دوستم از سال دوم دبیرستان درساشو جدی گرفت، سال اخر فقط ک ...

قربونت برم مرسی

همین که اینقدر با درک و شعوری یعنی آینده خوبی در انتظارت 💕 موفق باشی😊

قربونت برم ک عزیزممم

عزیز مشاوره های کلاسینو به درد سطل آشغال میخورن اکثرا  تاملند باز دوتاشون خوبن  من ۲ سال ...

مرسیییی عزیزمممم لطف میکنییی🥺🤍

اصلا فک نکن تو اون مدرسه خبریه من مشاور کنکورم تمام دانش اموزاییم که قبول شدن پزشکی دندون و دارو هم ...

هعی یکم امیدوار شدم🥲💛

من قراره سال دیگه برم اونجا، الان ۴۲ میلیونه! ولی تنها مدرسه خوب بود ، اما تمام عمرم شکر می کنم یه مامان بزرگ مهربون دارم که نیت کرده تمام هزینه درس منو تقبل کنه که مامان بابام هزینه دوتا خواهر و برادرامو بدن. حتی هزینه کلاس زبانمم داره میده. برای مامان بزرگم دعا کنید برام بمونه...🙏❤

امیدوارم الان بعد دوسال بهترین مدرسه باشی و همیشه موفق و تو کنکورت رتبه بیاری عزیزم.  

دبیرستان ندای کوثر با هزار وعده و وعید شما رو قانع میکنه برای ثبت نام .....ولی بدونید برای سال دوازدهم دوتا کلاس تجربی و یه کلاس ریاضی .‌‌در کل ۱۳۰ تا دانش آموز رو داخل یه سالن میبردن..برای آموزش فیزیک و ریاضی و شیمی......از اون بدتر اینکه یه بار در هفته ریاضی اونم سه تا زنگ پشت هم.......دیگه خودتون فکر کنید ...

من قراره سال دیگه برم اونجا، الان ۴۲ میلیونه! ولی تنها مدرسه خوب بود ، اما تمام عمرم شکر می کنم یه م ...

عزیزم تازه پیامتو دیدم

راضی هستی؟