2777
2789
عنوان

قهر کنم برم خونه بابام؟

527 بازدید | 29 پست

شوهرم بچه که به دنیا اومده نمی ذاره زیاد خانواده و اقواممو ببینم منم صبح تا شب خونم منم آدمم دلم به همین مهمونیا خوشه نه خودش میاد نه منو می ذاره برم

ویژگی هاش پست بعد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود عصبانی میشه ، اکثر مهمونیا بعدش میایم خونه اینقدر از چیزای الکی ایراد می گیره که اشکمو درمیاره،میاد خونه دائم دستور میده اینو بیار اونو بیار مثل باباش ، توی جمع خیلی شوخی می کنه من بدم میاد، بهم الفاظ زشت میگه بعد میگه شوخی کردم خسته شدم از دستش دائما هم میگه از دستت راضی نیستم به خدا نمی خوام تعریف کنم همه ازم خوب میگن فقط این اینجوریه باهام

دست و دلباز و کمی ولخرج ،ساده و مهربون،محبتشو ابراز می کنه، تو بین منو و خانوادش پشتیبان منه و بچه ننه نیست اهل کار ، از نظر اعتقادی هم کاملا شبیه همیم 

اناراحتی اعصاب داره دارو میخوره بهتر شده اما گاه و بیگاه عصبانیتش سر من خالی می کنه ، بی مسئولیت ،بی ادب ،آداب معاشرت اصلا بلد نیست 

اهل رفیق بازی و سیگار نیست ، اهل کار،محبتشو ابراز می کنه بچه ننه نیست پشتیبان زنشه،عاشق زنش هست.مذهبی اصلادروغ نمیگه بعد از دعوا میاد منت کشی،دست و دلباز

قهر گزینه آخره باهاش حرف بزن بگو منطقی قانعم کن

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خب بری خونه ات رو ول کنی چه نفعی میبری؟؟؟

مادرم اول زندگی بهم گفت هر چی هم شد از خونه ات قهر نکن. بذار مرد بفهمه خونه مال زنه. 

الانم شوهر آشغالم ۳ماهه خودش رفته از خونه.

من سر خونه ام هستم. بچه هام خونه خودشونند. آرامش داریم.

اصلا با بچه کوچیک آدم معذب میشه جای دیگه. چه کاریه آخه؟ اونم شوهرت که در کنار عیب هاش این همه حسن بزرگ هم داره. آروم و منطقی کم کم روی عیب هاش کار کن. یهو همه رو بهش نگو قاطی میکنه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!