2777
2789
عنوان

از مسلمون بودن فامیلامون بدم میاد

1327 بازدید | 27 پست

چجوری مسلمونایی هستن که از صبح تا شب غیبت میکنن دهن روزه و غیر روزه هم اصلا واسشون مهم نیست مثل ماشین غیبت میکنن 

همش قضاوت میکنن تهمت میزنن بعد اون وقت گیر میده به من که عکستو چرا گذاشتی پست کردی و فلان 

من ترجیح میدم یه بی دین باشم که کسیو قضاوت نمیکنم به کسی دروغ نمیگم آدم بی دینی باشم که وجدانم اجازه نمیده یه بچه با شکم گشنه بخوابه ، زندانی آزاد میکنم ، خوب نیستم اما سعی میکنم خوب باشم تمرین میکنم کسیو قضاوت نکنم اما همچین مسلمونی نباشم که از صبح تا شب غیبت می‌کنه آخر شبم میگه استغفرالله 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دین قاعدتاً باید شخصی باشه و رفتار هایی که تاثیر روی دیگران پاره عمومی .... ولی انگاری تو سرزمین ما برعکس هست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

مسلمون واقعی غیبت نمیکنه هزار تا مسلمان مسیحی و یهودی هستن که آدم های بدی ان یا هزارتای دیگه آدم های خوب   همه چی به دین نیست به انسانیت و ذات طرف هم بستگی داره

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
عاخ گفتي مامانمم همينطوري زده شده  فاميلاي مسلمونشو ديده ك خ  بقيه رو آزار ميدن و همش د ...

به نظرم دین یه چیز دلیه الان من به خدا اعتقاد دارم و خدا رو ته دلم دوست دارم ولی بعضی وقتا واقعا رفتار اطرافیان که شورشو در میارن حرص آدمو در میاره 

مسلمون واقعی غیبت نمیکنه هزار تا مسلمان مسیحی و یهودی هستن که آدم های بدی ان یا هزارتای دیگه آدم های ...

دقیقا منم میگم از آدمای اطرافم بدم میاد که اصل دین و ول میکنن حاشیه رو میچسبن

شما خوب باش 

بقیه رو میزارن تو قبر خودشون

البته امر به معروف و نهی از منکر هم بکن 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏