2777
2789
عنوان

مامانش زنگ زد گوشیو روم قط کرد

405 بازدید | 19 پست

قراره تابستون بیان خاستگاری دوست داریم همو 

دیشب داشتم تلفنی باهاش حرف میزدم ک مامانش زنگ زد بدون خدافظی یا اینکه بگه بهت زنگ میزنم و اینا گوشیو رو من قط کرد جواب مامانشو داد دفعه اولشم نیس بهش گفتم ناراحت شدم از دسش ولی انگار براش مهم نبود از دیشب قهریم سره همین ک میگه زیادی حساسی

نمیخام بهم بگین ولش کن بهم بزن و فلان میخام کمکم کنین حلش کنم😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم عادت داره با خودم حتی تلفن میکنه خدافظی نمیکنه چیز مهمی نیس عادته! 

چجوری بگم مث یه خالیته انگار جفتشی داره باهات حرف میزنه! وقتی جفت یه نفر حرف میزنی بعد حرف خدافظی میگیری دوباره باش حرف میزنی؟ نه! 

اینم اینجور عادتش نگران نباش😁😂

عزیزم قهر درست نیس تو این شرایط 

مامانای پسرا تا قبل دیدن دختر یکم جبهه دارن نسیت بهش ولی وقتی ببینن اکثرا خوشسون میاد 

این شرایطی ک الان داری ی جورایی منم تجربش کردم تو این شرایط اون پسر هم استرس داره نباید قهر کرد باید گفت و گو کرد و ب هم انرژی مثبت داد

خب عزیزم باید باسیاست وارد بشی. تو یه موقعیت مناسب باهاش صحبت کن، بااین ترفند که بگو هیچکس از مادر آدم مهمتر نیست ومیدونم خیلی دوستش داری و از این حرفا؛ آخر حرفات بگو اما منم تورو دوست دارم و دلم نمیخواد ازت سرد بشم..این ک اینکارو میکنی به من بی احترامی میکنی و این رفتار از تو بعیده و...هندونه بزار زیر بغلش..مردا دوس دارن ازشون تعریف کنی.

فکر کن حرف واجبی داشته و نتونسته بگه بهت زنگ میزنم 

و بهش بگو دیگه تلفنو رو من قطع نکن  چون دوس ندارم 

نگو چرا قطع میکنی چون این سر آغاز جنگ و جداله اصلا نباید به مرد ها بگی چرا اینجوری کردی چرا اونجوری شد

خاستت رو روک بهش بگو 

من دوست ندارم تلفنو روم قطع میکنی حس بدی بهم دست میده لطفا تلفنو رو من دیگه قطع نکن و دیگه ادامه نده بحثو عوض کن مطمئن باش یادش میمونه دفه بعد تکرار نمیکنه