مامانه_هدیه مدیر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5523 عنوان کرم پودر خوب چیه🤔🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 74 پست واس پوست خشک_پوشانندگی خوب و سبک داشته باشه 🤔؟!!!!قیمت هم بگین ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀ 1401/03/05 | 02:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانیک عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 266 عه پ این بهتره_میگم کرم پودر لدورا چجوریه؟؟چیزی نشنیدی ازش؟؟؟🤔 لدورا من استفاده کردم اولش خوب بود بعد از یه ساعت ماسید پوشانندگیش هم خیلی خوب نبود
مامانه_هدیه مدیر استارتر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5523 رفتم بخرم بهم اور بیوتی دادن ولی میماسید رو پوستم تو رو خدا بگید چیکار کنم پوستم خشک بشه خیلی چربه ... منک گاهی با صابون میشورم خشک تر میشم🤔 ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
سانیک عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 266 لدورا من استفاده کردم اولش خوب بود بعد از یه ساعت ماسید پوشانندگیش هم خیلی خوب نبود انگار ضدآفتاب رنگی زدی مثلا
مامانه_هدیه مدیر استارتر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5523 لدورا من استفاده کردم اولش خوب بود بعد از یه ساعت ماسید پوشانندگیش هم خیلی خوب نبود پ اینو ولش ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
مامانه_هدیه مدیر استارتر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5523 انگار ضدآفتاب رنگی زدی مثلا آها ،ن خوب نیس ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
bita7497 عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 3340 اینو پنکک شو داشتم ی زمانی جالب نبود _کرم پودرش خوبه ؟؟🤔 کرم پودرمکس فاکتور پوشش دهیش عاااااالیهپنکیک هم فقط مارک میکاپ
afi97ashi عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 1093 روستیکاباربن از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم
چیز_برگر۷۹ عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 8231 قیمتشون حدودا چنده؟ بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
joliee عضویت: 1395/11/19 تعداد پست: 4303 زیرش چی میزنی ک میماسه؟ پرایمر چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
مامانه_هدیه مدیر استارتر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5523 کرم پودرمکس فاکتور پوشش دهیش عاااااالیه پنکیک هم فقط مارک میکاپ عه چ خوب،مرسی گلم🌹 ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
مامانه_هدیه مدیر استارتر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5523 ممنون عزیزان 😍🌹🌹🌹 ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
سانیک عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 266 پ اینو ولش لورال هم دوستم داشت خیلی خوب رو پوستش مینشست اما اون پوستش چرب بودا فکر کنم لورال فقط برا پوستای چرب باشه حالا بازم بپرسید
مامانه_هدیه مدیر استارتر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5523 لورال هم دوستم داشت خیلی خوب رو پوستش مینشست اما اون پوستش چرب بودا فکر کنم لورال فقط ... عه چ بد😐خوب شد گفتی _مرسی عزیزم تو نت میزنم ببینم چ میگ ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
سانیک عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 266 عه چ بد😐خوب شد گفتی _مرسی عزیزم تو نت میزنم ببینم چ میگ خواهش میکنم عزیزماره حتما سرچ کن