2777
2789
عنوان

کرم پودر خوب چیه🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 74 پست
رفتم بخرم بهم اور بیوتی دادن ولی میماسید رو پوستم تو رو خدا بگید چیکار کنم پوستم خشک بشه خیلی چربه ...

منک گاهی با صابون میشورم خشک تر میشم🤔

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لدورا من استفاده کردم اولش خوب بود بعد از یه ساعت ماسید  پوشانندگیش هم خیلی خوب نبود

پ اینو ولش

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
انگار ضدآفتاب رنگی زدی مثلا 

آها ،ن خوب نیس

روستیکا

باربن

از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم
کرم پودرمکس فاکتور پوشش دهیش عاااااالیه پنکیک هم فقط مارک میکاپ 

عه چ خوب،مرسی گلم🌹

لورال هم دوستم داشت خیلی خوب رو پوستش مینشست  اما اون پوستش چرب بودا  فکر کنم لورال فقط ...

عه چ بد😐خوب شد گفتی _مرسی عزیزم تو نت میزنم ببینم چ میگ