2777
2789
عنوان

تب کرده پسرم

150 بازدید | 13 پست

سلام دوستان بچم از خواب بیدار شد یهویی با تب شدید38درجه بدون هیچ علائمی بردم دکتر آمپول برای تبش زدن آمدم خونه براش استامینوفن دادم حالا خوابیده بدنش خیلی یخه از چیه میترسم پنچ سالشه

برای آرامش دلتون صلوات فرستادم

من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پسر من یکسالشه الان سه روزه تب داره با شربت کنترلش میکنم دوباره تب برمیگرده نمیدونم چ کنم

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
پسر من یکسالشه الان سه روزه تب داره با شربت کنترلش میکنم دوباره تب برمیگرده نمیدونم چ کنم

حالت ۱: اگر نوزاد یبوست دارد؛ تنقیه با اب و نمک به اندازه پنج سی سی

حالت ۲: اگر نوزاد یبوست ندارد؛ هر هشت ساعت سه تا پنج قطره روغن سیاهدانه یا قطره نازیل

حالت ۱: اگر نوزاد یبوست دارد؛ تنقیه با اب و نمک به اندازه پنج سی سی حالت ۲: اگر نوزاد یبوست ن ...

عزیزم دو روز پیش مثل رگه ی خون خیلی کم دیدم تو مای بیبیش...امشبم دیدم نمیدونی از چیه؟دل تو دلم نیست

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
کدوم شهری؟

خوزستان.چطور

حالت ۱: اگر نوزاد یبوست دارد؛ تنقیه با اب و نمک به اندازه پنج سی سی حالت ۲: اگر نوزاد یبوست ن ...

روغن سیاهدونه رو چیکار کنم؟؟؟؟