سلام دوستان بچم از خواب بیدار شد یهویی با تب شدید38درجه بدون هیچ علائمی بردم دکتر آمپول برای تبش زدن آمدم خونه براش استامینوفن دادم حالا خوابیده بدنش خیلی یخه از چیه میترسم پنچ سالشه
من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر من یکسالشه الان سه روزه تب داره با شربت کنترلش میکنم دوباره تب برمیگرده نمیدونم چ کنم
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
حالت ۱: اگر نوزاد یبوست دارد؛ تنقیه با اب و نمک به اندازه پنج سی سی حالت ۲: اگر نوزاد یبوست ن ...
عزیزم دو روز پیش مثل رگه ی خون خیلی کم دیدم تو مای بیبیش...امشبم دیدم نمیدونی از چیه؟دل تو دلم نیست
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
حالت ۱: اگر نوزاد یبوست دارد؛ تنقیه با اب و نمک به اندازه پنج سی سی حالت ۲: اگر نوزاد یبوست ن ...
روغن سیاهدونه رو چیکار کنم؟؟؟؟