2777
2789
عنوان

ایا باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 58 پست
عشقم راحت باش دارید منو راهنمایی میکنید؟؟؟یعنی حس میشه؟دستم میخوره به یه بن بست مانندی؟

عزیزم نمیدونم چطور بهت توضیح بدم اگه قبلا هم دس زده باشی تفاوت غیر بارداری و بارداریش مشخص میشه

مثلا من قبل اینکه بی‌بی بزنم دست زدم فهمیدم و چندشم شد 

فک میکنی یه چیزی ازت بیرونه

انشاالله من که شوهرم نا امید شده 🥺کلا هم ۷یا۸ماه اقدامم🥲

منم تو اوج ناامیدی بودم یعنی کلا فکر بچه دار شدن از سرم اوفتاده بود یه ماه بعد فهمیدم باردارم گاهی آرزوهامون باید رها کنیم تا بهشون برسیم 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صورت من زده .  ۱۵ روزه عقب انداختم بی بی تا سه روز پیش منفی منفی بود . امشب ده شب بی بی زدم ب ...

منم از بلوغ تا ماه پیش پری هام منظم بود تا اینکه اقدام کردم و اخرین بار 24فروردین پری شدم باید نوزده اردیبهشت پری میشدم بیبی چک زدم منفی شد تست بتا دادم منفی شد صورتم جوش زده دو روز پیش رفتم دکتر سونو کرد گفت رحم و تخمدونت سالمه برام امپول و قرص نوشت. شما هم حتما برید دکتر . دکترم گفت هورمونات به هم ریخته واسه همین جوش زدی😭

مثبت شد خواهری😍

ای جونم مبارکت باشه عزیزم منم ۶ هفتمه،شما آخرین پری کی بودی؟فک کنم سن بارداریمون یکی باشه.خدا دامن هممممه منتظرا رو سبز کنه

دوسال خواننده خاموش بودم دیدم که دیگه خیلی وابسته نی نی سایت شدم و رسمابه جمع نی نی سایتیااضافه شدم🙈...مهربون باشیم❤❤
مثبت شد خواهری😍

مبارک باشهههه🥺😃🥰

یا صاحب الزمان<عج>..یعنی میشه یه روزعشق واقعی خودتونو خداتون توی قلبم باشه؟؟  گفته بودم بی تو میمیرم ولی انگار نه..گفته بودم عاشقت هستم ولی انگار نه..            میدونم صدام رو میشنوید و حرف دلم رو میدونید..فقط ای کاش لیاقت اینو داشتم که جواب شماروهم بشنوم..