2777
2789
عنوان

ایا باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 58 پست
پلی کیست داشتم دارو خوردم

اخه گفتی زیر دلم یه جوری میشه منم اینجوری بودم بعد فهمیدم هم کیست داشتم هم باردار بودم البته بی‌بیبی بزن 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مگه باردار باشه نباید رابطه داشته باشه؟

تو ماه‌های اول و قبل اینکه سلامت بارداری کاملا محرز نشده بهتره رابطه نداشت چون بعضی موارد های ریسکن.زیر نظر پزشک رابطه داشته باشید بهتره

بهم ال دی داده بود دکتر 

چن ماه خوردی؟

بی بی بزن اگه باردار بودی بیا خبر بده 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
داخل واژن میگم وقتی دست بزنی کاملا حس میکنی اومده پایین ببخشید دوستان

عشقم راحت باش دارید منو راهنمایی میکنید؟؟؟یعنی حس میشه؟دستم میخوره به یه بن بست مانندی؟

هفته های اول ادم نداشته باشه بهتر تا دکتر بگه

انشالله که باردار باشی عزیزم برا منم دعا کن 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
صورتت جوش نزده؟

صورت من زده . 

۱۵ روزه عقب انداختم

بی بی تا سه روز پیش منفی منفی بود . امشب ده شب بی بی زدم بعد نیم ساعت هاله کمرررررررررنگ انداخت. یک هفتس دل درد پریودی دارم و نمیشم

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله