2777
2789
عنوان

ایا باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 58 پست
ای جونم مبارکت باشه عزیزم منم ۶ هفتمه،شما آخرین پری کی بودی؟فک کنم سن بارداریمون یکی باشه.خدا دامن ه ...

من اخرین پریودم ۳اردیبهشت بود...ای جونم الهی بارداری خوبی داشته باشی

منم از بلوغ تا ماه پیش پری هام منظم بود تا اینکه اقدام کردم و اخرین بار 24فروردین پری شدم باید نوزده ...

من بی بی هام بعضی هاش هاله میندازن بعضی هاش منفی . دوشنبه میرم آزمایش میدم اگر نشدم خیالم راحت شه

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من نمیدونم باردارم یا نه اعصابم خورده. امروز بعد رابطه پاهام و کمرم و لگنم و تخمدانام و حتی ببخشید واژنم درد گرفته بااینکه فشاری اصلا بهم وارد نشد. پاهام داره مبترکه از درد خدااااا چ مرگمه. ۱۶ روزه عقب انداختم

اخه گفتی زیر دلم یه جوری میشه منم اینجوری بودم بعد فهمیدم هم کیست داشتم هم باردار بودم البته بی‌بیبی ...

میشه هم کیست هم بارداری ؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
من نمیدونم باردارم یا نه اعصابم خورده. امروز بعد رابطه پاهام و کمرم و لگنم و تخمدانام و حتی ببخشید و ...

بی بی بزن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
مثبت شد خواهری😍

خوشبحالت 😍

برا منم دعا کن هرچند بعضا میگم با این شوهر نیاز به دونی نیس ولی احساس مادرانه دوست داره یک نوزاد بو کنه حس مادرانه زده بالا

بی بی بزن

دیشب یکی زدم بعد ی ربع هاله انداخت و هرچی گذشت رنگش بیشتر شد

امروز صبح زدم هیچی نبود بعد یکی دوساعت هاله کمررررنگ انداخت 

اصلا گیج شدم

دیشب یکی زدم بعد ی ربع هاله انداخت و هرچی گذشت رنگش بیشتر شد امروز صبح زدم هیچی نبود بعد یکی دوساعت ...

از خون بده شنبه