2777
2789
عنوان

فلوس برای رفع یبوست نوزاد

1329 بازدید | 10 پست

کیا  به نی نی شون فلوس دادن

من ۲ماهشه دیر به دیر شکمش کارمیکنه و دل درد داره

فلوس شنیدم خوبه اما چطوری و چه قدر بدم

اگر کسی میدونه بگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دادم و مامان خیلی می‌گفت بده ترسیدم ندادم دکتر بچه هام فوق تخصص بچه بردم گفت اذیتش نکن بهش فروش با شیراز قاطی کن از صافی رد کن با قطره چکان بهش چند قطره بده خیلی بچه م آروم شد

بنظرم خوشبختی یعنی وقتی صبح همسرت ❤نگاهت میکنه لبخند میزنی😊 پتومیکشی روسرت لبخند رولبت☺ چشمات میبندی 😉خوشبختی یعنی بچه هااز خواب بیدارمیشن 🤪باصدای مامان گرسنه م بازسرت از زیر پتودرنمیاری🤭 ولی باز باصدای بچه ها لبخندت پررنگ تربشه☺ چون دلت برای صداشون تنگ شدخوشبختی یعنی اون دوتا پسرکوچیک ازخواب بیدارشدن شروع کردن دعواکردن🥴 بخاطراینک کدومشون بیان بغلت وتوبازپتوروسرت ولبخندمیزنی😚 وخوشبختی یعنی وقتی پسربزرگت صدات میزنه مامان 🙎دومی صدات میزنه مامانا🧒وسومی صدات میزنه مانا👶 ومن اون لحظه هزاربرابراحساس خوشبختی میکنم سخته ولی بازخداروشکربرای همچین نعمت های که خداوند منولایقشون دیده 🙏همه خوشبخت هستن حتی با یه لبخندزیبا قدرلحظه هاروبدونیم 😘
چی  میدادین عزیزم متوجه نشدم  اسمش رو  میگین دوباره؟

فلوس عزیزم 

بنظرم خوشبختی یعنی وقتی صبح همسرت ❤نگاهت میکنه لبخند میزنی😊 پتومیکشی روسرت لبخند رولبت☺ چشمات میبندی 😉خوشبختی یعنی بچه هااز خواب بیدارمیشن 🤪باصدای مامان گرسنه م بازسرت از زیر پتودرنمیاری🤭 ولی باز باصدای بچه ها لبخندت پررنگ تربشه☺ چون دلت برای صداشون تنگ شدخوشبختی یعنی اون دوتا پسرکوچیک ازخواب بیدارشدن شروع کردن دعواکردن🥴 بخاطراینک کدومشون بیان بغلت وتوبازپتوروسرت ولبخندمیزنی😚 وخوشبختی یعنی وقتی پسربزرگت صدات میزنه مامان 🙎دومی صدات میزنه مامانا🧒وسومی صدات میزنه مانا👶 ومن اون لحظه هزاربرابراحساس خوشبختی میکنم سخته ولی بازخداروشکربرای همچین نعمت های که خداوند منولایقشون دیده 🙏همه خوشبخت هستن حتی با یه لبخندزیبا قدرلحظه هاروبدونیم 😘
من دادم و مامان خیلی می‌گفت بده ترسیدم ندادم دکتر بچه هام فوق تخصص بچه بردم گفت اذیتش نکن بهش فروش ب ...

ببخشید فلوس با چی قاطی میکردید منظورتون شیر بوده یا چیزی دیگه 

دکتر فلوس را تایید کرد واقعا

اللهم عجل لولیک الفرج 
ببخشید فلوس با چی قاطی میکردید منظورتون شیر بوده یا چیزی دیگه  دکتر فلوس را تایید کرد واقعا

عزیزم شیر خودت یا شیر خشک بله عزیزم تایید کرد