2777
2789
عنوان

صیغه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 10783 بازدید | 62 پست
یعنی میدن؟؟؟

آره، صیغه نامه داشته باشید، هم شرعیه هم قانونی

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم قضاوت نکن نمیشه هر چیزی رو بگم. خانمشون یازده سال بیشتره ایشون رو ول کرده 

من قضاوتی نکردم 

پونزده ملبون برای کار غیرشرعی وغیرقانونی میگیرن 

دوستم صیغه بودحامله شد عقد دائم کردن

بدون رشوه و پولی

موفق باشی

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

من قضاوتی نکردم  پونزده ملبون برای کار غیرشرعی وغیرقانونی میگیرن  دوستم صیغه بودحامله شد ...

مرسی گلم.  نمیدونم ما فعلا پیش یه اخوند رفتیم گفت باید ده میلیون بریزین ب حساب. حالا اون موقعا گفت. خدا میدونه الان چقدر بخواد

چرا باید ده پانزده میلیون رشوه بدی؟؟؟مگه اینکه کار خلافی بخوای برات انجام بده وگرنه قانونی باشه اینق ...

اونی ک صیغمونو. خوند گفت باید بدین.  واقعا حالا یکسال پیش گفته معلوم نیس الان چقدر بخواد 

اونی ک صیغمونو. خوند گفت باید بدین.  واقعا حالا یکسال پیش گفته معلوم نیس الان چقدر بخواد

باو برو یجا دیگه آخوند تموم شده؟محضر دیگ تک شهرتون وجود داره که انشالله؟فوقش یکی دو تومن بگیرن😐

[QUOTE=238628805]شما نباید رشوه بدین که این همه دفتر ازدواج هست یه جا دیگه برین  صیغه نامه بگری ...

خب دیگه داستان نداره شما میرید دادگاه و پرونده طلاق همسرتون ذو میبرید ایشون از دادگاه یه برگه برای عقد شما میگیره نه پول میخواد نه داستان داره به همین سادگی

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
باو برو یجا دیگه آخوند تموم شده؟محضر دیگ تک شهرتون وجود داره که انشالله؟فوقش یکی دو تومن بگیرن😐

اره منم ب شوهرم گفتم ک اینجا داره سو استفاده میکنه. چن جا میریم انشالله درست بشه