خانما من قبلا ازدواج کردم. و شوهرمم همینطور. شوهرم خانمش مشکل جدی داشته جدا شدن ولی ن ب صورت کامل چون هیچوقت رضایت نمیده کاملا جدا بشن. میگه یا کاملا مهریه ام رو بده یا تا ابد جدا نمیشم و از این موضوع یازده سال میگذره. بعد من یکسال پیش با شوهرم اشنا شدیم و شرایط رو گفت و خانواده ها در جریانن و صیغه شدم. حالا من باردارم. الان بچه بدنیا بیاد نمیدونم واقعا بچه اسمش چجوری بره شناسنامه شوهرم و خودم راهنماییم کنید
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
[QUOTE=238628805]شما نباید رشوه بدین که این همه دفتر ازدواج هست یه جا دیگه برین صیغه نامه بگری ...
خب دیگه داستان نداره شما میرید دادگاه و پرونده طلاق همسرتون ذو میبرید ایشون از دادگاه یه برگه برای عقد شما میگیره نه پول میخواد نه داستان داره به همین سادگی
😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89