خانما من قبلا ازدواج کردم. و شوهرمم همینطور. شوهرم خانمش مشکل جدی داشته جدا شدن ولی ن ب صورت کامل چون هیچوقت رضایت نمیده کاملا جدا بشن. میگه یا کاملا مهریه ام رو بده یا تا ابد جدا نمیشم و از این موضوع یازده سال میگذره. بعد من یکسال پیش با شوهرم اشنا شدیم و شرایط رو گفت و خانواده ها در جریانن و صیغه شدم. حالا من باردارم. الان بچه بدنیا بیاد نمیدونم واقعا بچه اسمش چجوری بره شناسنامه شوهرم و خودم راهنماییم کنید
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
[QUOTE=238628805]شما نباید رشوه بدین که این همه دفتر ازدواج هست یه جا دیگه برین صیغه نامه بگری ...
خب دیگه داستان نداره شما میرید دادگاه و پرونده طلاق همسرتون ذو میبرید ایشون از دادگاه یه برگه برای عقد شما میگیره نه پول میخواد نه داستان داره به همین سادگی
😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89