2777
2789
عنوان

این خره چشه

619 بازدید | 60 پست

😐💔آقا دوسم رد داده 

ی پسره رو دوس داش پسره زد ردش کرد برای فراموش کردنش افتاد ب ی پسر دیه همون پسره فامیلشون بود عابرشو تویه فامیل برد عبرت نگرف و افتاد ب ی پسره دیه 😐اونم بد دلشو شکوند و قصد خودکشی داره😐ازم پول خواس ک از داروخونه قرص بگیره خودکشییییییییی کنه منم دادم گفم داره زر مفت میزنه :/ آقا این ماییم و دیدیم ک خودکشی کرد ولی خانوادش شستشوی دادن عذاب وجدان گرفم الان دیوانه شده زده ب فاز شکوند شیشه :/ میخوام بلاکشکنم ک نزنه من دیوونه کنه :/ ب نظرتون همینکار کنم چ کنم :/ البته مثلا دوست صمیمیه:/

😐😑😐🙄😐😑😐🙄😐😑😐

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره رفتاراش رو تو تاثیر میزاره 

بلاک کن و قطع ارتباط

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

این نوه ی گلم‌چند سالشه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔