2777
2789
عنوان

این خره چشه

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 60 پست
بلاکشششش کننننننننننننن رفیقهههه نیم راههه باششش این روانیههههههههههه «با این ادما نگرد روانیت میکن» ...

🥲+++++++پیاماشو تند تند همش پاک میکنم  خانواده ام ببینن سرم میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامم همشهریی😌❤

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕

کمبود محبت و توجه داره ، اگه تو اون سن دوستم اینجور مشکلی واسش پیش میومد حتما کمکش میکردم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
🥲+++++++پیاماشو تند تند همش پاک میکنم  خانواده ام ببینن سرم میکنن

این رفیقت چهار دوره در زندگی داشته 

۱ بچگی که معلومه ادم نبوده

۲یه جورایی ولو بودن

۳ روانی کامل

۴ مرگ

سوال تو کی باهاش دوست شدی 😐

پس دوست به چه دردی میخوره ؟  که هروقت براش مشکلی پیش اومد بلاکش کنی بره ؟  دوست و رفیق ک ...

میخوام کمکش کنم امااااااا اوضاعش جوری نیس ک بتونم کمکی کنم ایم اینجور دختری نبود پسر باز شده زده تویه کار خودکشی ی برگه سفید شده سر جلسه من چ کارش کنم