2777
2789
عنوان

بیچاره داداشم دلم واسش میسوزه

393 بازدید | 15 پست

۱۸تا۲۳دانشگاه درس خونده بعدشم سربازی دوسال دنبال کارگشت پیدا نشد اونم ازسراجبار گاهی می‌ره اسنپ گاهی هم می‌ره شهرای دیگه جنس واس مغازه دارا می‌بره ولی هرچی میدوه انگار پول جمع نمیشه نصفش می‌ره پای قسط خرید ماشین ۵سال با یه دختر دوسته خیلی همو می‌خوان اما پول نداره کل پس اندازش یه ماشین پراید و ۱۵تاسکه خانواده امم ندارن کمکش کنن امروزاومده میگه آبجی برم خواستگاریش موندم چی بگم بهش آخه الان یه خونه بخواد رهن کن میشه۲۰۰میلیون خوب حالا این جورشد خرج عروسی و..... اینا چی شما باشین چی میگین به برادرتون؟

میشه باورکن خیلی زود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دوران کرونا رسم خوبی راه افتاد که بی عروسی و مهمونی جوونا میرفتن سر زندگی. فقط یه عکس و لباس به ...

اخه بازم ۴تا کالا باید واس جهاز بخره یه سرویس طلا عروس نمی‌خواد ....

میشه باورکن خیلی زود

معلومه اهل کار و زندگیه  خب میره خواستگاری شرایطشو میگه اگه موافقت کردن خانواده دختره ی مدت نا ...

دخترکهدمیخواد داداشم و خانوادشم مخالفت فکرنکنم داشته باشن من میترسم داداشم کم بیاره والاموندم برم خواستگاری یانه

میشه باورکن خیلی زود

اخه بازم ۴تا کالا باید واس جهاز بخره یه سرویس طلا عروس نمی‌خواد ....

والا من چون خودم شوهرم هیچی نخرید حواسم به اون نبود

ولی اره طلا خودش قیمتش بالاس، البته خیلی رو دیدم الان سرویس نقره برمیدارن