2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو نيم ماهگي سوراخ كردم ١٠ ثانيه گريه كرد

اونم ميدونستم من دكتر نبرم مادربزرگ همسرم و مادرشوهرم وقتي من دستشويي اينا ميرم سريع تا من از دستشويي بيام بيرون با عجله كج و كوله سوراخ ميكنن

بذار بزرگ شد خودش میره انجام میده مامان من منو کوچیک بودم برد بزرگ شدم باز پر شد رفتم سوراخ کردم خودم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

وقتی بزرگ بشه درد رو بیشتر احساس کیکنه تا خیلی متوجه نمشع برو سوراخ کن نهایت دوتا جیغ میزه

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️

من که قدردان مامانم هستم نوزادی سوراخ کردن

درد هم نکشیدم

بزرگ که میترسیدم🥲🥲🥲 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

اتفاقا کوچیک باشه بهتر هست چون همون ثانیه درد میکشه و تموم دیگه دست به گوشش هم نمیزنه من 1 ماهگی سوراخ کردم گوشش خیلی خوشحالم چون خواهر شوهر م 6 ماهگی سوراخ کرد همش گفت گوشواره رو میکشه گریه میکنه و.. 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

من بچه بودم بزور بردنم گوشمو سوراخ کردن ،تا پارسال هم گوشواره نداشتم بندازم 

الان ۲۷ سالمه پدرم بازنشست شد بهش پول دادن یه مقدارشو داد به من منم یه جفت گوشواره خریدم

نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

وقتی بزرگ بشه درد رو بیشتر احساس کیکنه تا خیلی متوجه نمشع برو سوراخ کن نهایت دوتا جیغ میزه

دلم نمیاد اصلا خودش پونزده شونزده سالش بشه خودش میره دیگه ......بغض کنه دلم ریش ریش میشه