2777
2789
عنوان

وای تو رو خداااا بیایننن

81 بازدید | 20 پست

داشتم با دندونم ور میرفتم خالی بود 

یهو دستم محکم خورد بهش یه تیکش شکست

عکس بدم؟؟

وایییی این چ کاری بودددد چیکار کنم حالا

برم دکتر میترسم از عصب کشی و این چیزا 

دندونت پوسیده بوده باید برای دکتر

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس گذاشتم ببین اینو پر میکنن یا میگیرنش؟؟

من یه ماه پیش 

دوتا رو عصب کشی کردم

یکی هم سطحی بود

یکی از دندونهام که عصب کشی کردم کامل یک چهارمش افتاد بود خیلی خراب بود ولی دکتر کاملا درستش کرد‌گفت حیفه دندون رو بشکی

دندونت تو خیلی خوبه قشنگ برات پرش می کنن

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼
الان این یعنی تازه یه ذرشو بیشتر از اینم میشکنه؟ برم دکتر پر میکنن یا میگیرنش؟

اگه زود نری دکتر پوسیدگیش زیادددددد میشه

الان بری درستش می کنن

اگه زود نری دکتر پوسیدگیش زیادددددد میشه الان بری درستش می کنن

جدی؟ اخه میترسم بگیرن یعنی پر نشه

هزینش تا چ حدودی میشه ب نظرت برای من؟

یعنی بخام پر کنم هم باید عصب کشی کنم درد دارههه؟؟

جدی؟ اخه میترسم بگیرن یعنی پر نشه هزینش تا چ حدودی میشه ب نظرت برای من؟ یعنی بخام پر کنم هم باید ع ...

دردش زیاد نیست

ولی حس خوبی نداره 

هزینش هر شهری یه جوره ولی اگه بیمه باشی نهاییییت ۶۰۰

اول عصب کشی میشه بعد برات پرش میکنن